Подписано Drivers и неподписани драйвери

19-ти февруари 2010

Когато инсталирате драйвер за устройството в Windows, може да си видял предупреждение, че водачът не е подписан. В този случай вие трябва ръчно да разреши инсталирането и използването на драйвера на устройство.

В Vista например вие ще видите следното съобщение се посочва, че Windows не може да провери издателя на този софтуер за драйвери.

Unsigned driver install message

Но каква е разликата между подписани и неподписани драйвери?

Подписан шофьор е в основата на цифрово подписан драйвер, което означава, че софтуера на драйвера, е свързан с цифров сертификат, който позволява идентифициране на издателя на водача. То също така гарантира, че водачът не е бил променен от някой друг, тъй като това би корумпирани подписания статус и да го направи грозен.

Така с помощта на подписа на водача ще се гарантира, че Windows може автоматично да инсталирате драйвера и предотвратява злонамерен софтуер да се инсталира заедно с шофьора. Като се има предвид, че водачите да работят на много високо ниво на сигурност в операционната система, че е много важно да се използват безопасни водачи.

Windows Vista, Windows 2008 сървър и Windows 7 вече наложи неподписани драйвери, за да се монтират с помощта на достъп на равнището на администратор, но как може да се знае със сигурност, че с неподписани драйвери е безопасно?

Е, вие наистина не може. Така че винаги да сте сигурни, че вашият софтуер за сигурност да е актуална и активен, и да направите резервно копие или да създадете точка за възстановяване на системата преди да направите всички промени в системата ви, особено при инсталиране на драйвери на устройства .

Уверете се, неподписани драйвери в Windows XP

В Windows XP, изпълнението на подписани драйвери не е налице, така че рискът от инсталиране на неподписани драйвери с всички свързани рискове е много по-висока.

Едно нещо, което можете да направите в Windows XP е да намерите най-неподписани драйвери в Windows XP и, ако е възможно, да ги замени с нови, подписани драйвери.

Microsoft има подробни инструкции за това как да използвате Windows XP проверка на подписа инструмента за проверка на неподписани файлове водача. Това също така описва често срещан проблем с управлението на захранването в неподписани драйвери, така че можете да се опитате да се актуализира или да ги заменят неподписани драйвери от подписани драйвери, или деактивиране на неподписани драйвери, ако те водят до такива проблеми.

Забранете неподписани драйвери Предупреждения

Това не е нещо, което ние препоръчваме, но като потребител всъщност можете да деактивирате предупрежденията относно неподписани драйвери в Windows XP. Щракнете с десния бутон върху иконата на My Computer и изберете Properties в появилото се меню. Сега изберете раздела Hardware, и натиснете бутона за Driver Подписване. След това изберете опцията Игнорирай и кликнете OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ако използвате Windows XP Professional, можете да промените и политиките за сигурност, за да направи същото.

Тип "secpol.msc" по избор Run от менюто Start и натиснете Enter. След това отидете до местни политики -> Options сигурност. Сега намери и промените опцията "устройства: неподписани драйвери инсталиране поведение" на "мълчаливо успее". Това изисква рестартиране на компютъра.

Използвайте неподписани драйвери в Windows 7

Windows 7 няма да ви позволи да инсталирате неподписани драйвери, както добре. Въпреки, че е добре да се защити една операционна система да инсталира потенциално ненадеждни шофьори, в някои случаи има просто не са подписани драйвери достъпно и неподписани драйвери са единственият начин да се направи работата на устройството.
В Windows 7 можете да изключите подписването на водача от менюто Start (F8), но това ще трябва да се направи по време на всяка обувка.
Други възможности са да използвате редактора на групови правила, които ще работят за крайния (и аз също вярвам ПРО версии):
- Начало на редактора на групови посредством командата gpedit.msc на старт менюто.
- Изберете Лична Config -> Admin шаблон. -> System -> инсталиране на драйвери
- Изберете IGNORE в падащото меню

Ако опцията Група Политика Редактор не е на разположение, можете да използвате този метод:
- Начало на командния ред с администраторски права (щракнете с десния бутон и изберете Run като администратор)
- Тип Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS и натиснете Enter
- Тип Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON и натиснете Enter

След това би трябвало да можете да инсталирате неподписани драйвери в Windows 7.

В случай, че искате да върнете промените, използвайте DENABLE_INTEGRITY_CHECKS като последен вариант в първата команда и OFF вместо ON през втората команда.

Ако всичко това не работи за вас, можете да опитате подписване на себе си водача. Windows се поддържа режим на тест, който позволява да се подписва (но не и по цифров проверена) шофьори, за да се зареди. Помощна програма, наречена Driver Подпис Изпълнение може да се използва за тази цел.
За да се актуализират драйвери в няколко прости стъпки, можете да използвате инструмента драйверите .

»Крос«

Влизане Пила под: драйвери за устройства

3 Коментари Добавете свой ​​собствен

  • 1. Социални отметки | 4 Май 2010 в 08:41 ч

    - Благодаря отново за вноската в KarmaLynx.com- това определено ще помогне на някой някой ден. Радвам се, че той е имал и двете XP и & информационно-

  • 2. Amit Kumar | 8 януари, 2013 в 12:57 ч

    Здравейте аз съм опаковчик заявление работи върху Windows 7 Platform. Имам този грозен водача по време на инсталиране на приложението, определен като "ClearOne Coverge конзола", но аз искам да го използвате като подписа водача, така че тя може да се използва в моя пакет, както е без надзор и потребителят не би трябвало да си взаимодействат с инсталацията на тази Unsigned Driver. Моля, дайте ми осъществимо решение за. Благодаря

  • 3. Анди | 9-ти януари, 2013 в 04:39 ч

    Amit Kumar - Единственият начин аз знам, че ще работи във всички случаи трябва да се качи на водача. Така че ще трябва удостоверение за кода по подписването на това.

Оставете коментар

Длъжен

Задължително, скрит

CAPTCHA Image
Обновяване на изображението
*

Някои HTML разрешено:
<a href="" title=""> <съкр заглавие = ""> <акроним заглавие = ""> <б> <блоков цитат цитират = ""> <цитират> <код> <дел DateTime = ""> <EM > <i> <р цитират = ""> <стачка> <силен>

Trackback този пост | Абонирайте се за коментари чрез RSS Feed


Абонирайте се за www.DeviceDriverFinder.com

Абонирайте се за най-новото устройство и драйвер новина!

Отзиви

Полезни Качества Tools

Категории

Последните публикации

Скорошни коментари

Преводач

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag