Подписано Drivers и неподписани драйвери

19-ти февруари 2010

Когато инсталирате драйвер за устройството в Windows, може да си видял предупреждение, че водачът не е подписан. В този случай вие трябва ръчно да разреши инсталирането и използването на драйвера на устройство.

В Vista например ще видите следното съобщение се посочва, че Windows не може да се провери на издателя на този софтуер за драйвери.

Unsigned driver install message

Но каква е разликата между подписани и неподписани драйвери?

Подписана шофьор е в основата на цифров подпис на водача, което означава, че софтуера на драйвера, е свързан с цифров сертификат, който позволява идентифициране на издателя на водача. То също така гарантира, че водачът не е бил променен от някой друг, тъй като това би корумпирани подписания статус и да го направи грозен.

Така с помощта на подписа на водача ще се гарантира, че Windows може автоматично да инсталирате драйвера и предотвратява злонамерен софтуер да бъде инсталиран заедно с шофьора. Като се има предвид, че шофьорите работят на много високо ниво на сигурност в операционната система, че е много важно да се използват безопасни водачи.

Windows Vista, Windows 2008 сървър и Windows 7 вече наложи неподписани драйвери да се монтират с помощта на достъп ниво администратор, но как може да се знае със сигурност, че с неподписани драйвери е безопасно?

Е, наистина не може. Така че винаги да сте сигурни, че вашият софтуер за сигурност, да е актуална и активно, и да направите резервно копие или да създадете точка за възстановяване на системата преди да направите каквито и да било промени в системата ви, особено при инсталиране на драйвери на устройства .

Уверете се, неподписани драйвери в Windows XP

В Windows XP, изпълнението на подписани драйвери не е налице, така че рискът от инсталиране на неподписани драйвери с всички свързани рискове е много по-висока.

Едно нещо, което можете да направите в Windows XP е да намерите неподписани драйвери в Windows XP и, ако е възможно, да ги замени с нови, подписани драйвери.

Microsoft има подробни инструкции за това как да използвате Windows XP проверка на подписа инструмента за проверка на неподписани файлове водача. Това също описва често срещан проблем с управлението на захранването в неподписани драйвери, така че можете да се опитате да обновите или замени неподписани драйвери от подписани драйвери, или забраните на неподписани драйвери, ако те водят до такива проблеми.

Забранете неподписан драйвер Предупреждения

Това не е нещо, което ние препоръчваме, но като потребител всъщност можете да изключите предупредителните надписи относно неподписани драйвери в Windows XP. Щракнете с десния бутон върху иконата на My Computer и изберете Properties в появилото се меню. Сега изберете раздела Hardware, и натиснете бутона за Driver Подписване. След това изберете опцията Игнорирай и кликнете OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ако използвате Windows XP Professional, можете да промените и политиките за сигурност, за да направи същото.

Тип "secpol.msc" по избор Run от менюто Start и натиснете Enter. След това отидете на местни политики -> Options сигурност. Сега намери и промените опцията "устройства: неподписан драйвер инсталация поведение" да "Тихо успее". Това изисква рестартиране на компютъра.

Използвайте неподписани драйвери в Windows 7

Windows 7 няма да ви позволи да инсталирате неподписани драйвери, както добре. Въпреки, че е добре да се защити една операционна система да инсталира потенциално ненадеждни шофьори, в някои случаи има просто не са подписани драйвери разположение, и неподписани драйвери са единственият начин, за да направи работата по-устройство.
В Windows 7 можете да изключите подписването на водача от менюто Start (F8), но това ще трябва да се направи по време на всяка обувка.
Други възможности са да използвате редактора на групови правила, които ще работят за крайния (и аз също вярвам ПРО версии):
- Започнете редактора на групови чрез командата gpedit.msc на старт менюто.
- Изберете User Config -> Admin шаблон. -> System -> инсталиране на драйвери
- Изберете игнорират в падащото меню

Ако опцията Група Политика Редактор не е на разположение, можете да използвате този метод:
- Започнете командния ред с администраторски права (щракнете с десния бутон и изберете Run като администратор)
- Тип Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS и натиснете Enter
- Тип Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON и натиснете Enter

След това би трябвало да можете да инсталирате неподписани драйвери в Windows 7.

В случай, че искате да се върнете промените, използвайте DENABLE_INTEGRITY_CHECKS като последен вариант в първата команда и OFF вместо ON през втората команда.

Ако всичко това не работи за вас, можете да опитате с подписване на себе си водача. Windows се поддържа режим на тест, който позволява да се подписва (но не и по цифров проверена) шофьори, за да се зареди. Помощна програма, наречена Driver Подпис Изпълнение може да се използва за тази цел.
За да се актуализират драйвери в няколко прости стъпки, можете да използвате инструмента драйверите .

»Омрежен«

Влизане Пила под: драйвери за устройства

3 Коментари Добавяне на собствената

  • . 1 социални отметки | 04 май 2010 в 08:41 ч

    - Благодаря отново за вноската в KarmaLynx.com- това определено ще помогне на някого някой ден. Радвам се, че го имаше както XP, и & информационно-

  • 2. Amit Kumar | 8 януари 2013 в 12:57 ч

    Здравейте аз съм опаковчик заявление работи върху Windows 7 Platform. Имам този неподписан драйвер, докато инсталирате приложението, определен като "ClearOne Coverge конзола", но аз искам да го използвате като подписа водача, така че тя може да се използва в моя пакет, както е без надзор и потребителят не трябва да има, за да си взаимодействат с инсталирането на този неподписан Driver. Моля, дайте ми осъществимо решение за. Благодаря

  • . 3 Анди | 9 януари 2013 в 04:39 ч

    Amit Kumar - Единственият начин аз знам, че ще работи във всички случаи трябва да се качи на водача. Така че ще трябва сертификат за подписване на кода за това.

Оставете коментар

Длъжен

Задължително, скрит

CAPTCHA Image
Обновяване на изображението
*

Някои HTML разрешено:
<a href="" title=""> <съкр заглавие = ""> <акроним заглавие = ""> <б> <Текстов блок цитират = ""> <цитират> <код> <дел DateTime = ""> <EM > <i> <р цитират = ""> <стачка> <силен>

Можете да оставите отговор на този пост | Абонирай се за коментари чрез RSS Feed


Абонирайте се за www.DeviceDriverFinder.com

Абонирайте се за устройство и водач новина!

Отзиви

Полезни Качества Tools

Категории

Последните публикации

Скорошни коментари

Преводач

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag