Signerede drivere og Unsigned drivere

19 februar 2010

Når du installerer en enhedsdriver i Windows, har du måske set en advarsel om, at driveren ikke er signeret. I så fald skal du manuelt tillade installation og brug af styreprogrammet.

I Vista for eksempel, du vil se nedenstående meddelelse angiver, at Windows ikke kan bekræfte udgiveren af ​​denne driversoftware.

Unsigned driver install message

Men hvad er forskellen mellem underskrevne og usignerede drivere?

En signeret driver er dybest set en digitalt signeret driver, hvilket betyder, at driversoftwaren er forbundet med et digitalt certifikat, der tillader identifikation af udgiveren af ​​føreren. Det sikrer også, at føreren aldrig er blevet ændret af andre, da det ville ødelægge den underskrevne status og gøre det usigneret.

Så ved hjælp af en signeret driver vil sikre, at Windows automatisk kan installere driveren og forhindrer skadelig software, der skal installeres sammen med driveren. I betragtning af at bilister opererer på et meget højt sikkerhedsniveau i operativsystemet, er det meget vigtigt at bruge sikker drivere.

Windows Vista, Windows 2008 server og Windows 7 allerede håndhæve usignerede drivere, der skal installeres ved hjælp af administrator-niveau adgang, men hvordan kan du vide med sikkerhed, at en usigneret driver er sikkert?

Nå, kan du ikke rigtig. Så altid sørge for, at din sikkerhedssoftware er opdateret og aktiv, og lave en backup eller skabe et system gendannelsespunkt før du foretager nogen ændringer i dit system, især når du installerer styreprogrammer .

Kontroller usignerede drivere i Windows XP

I Windows XP, håndhævelsen af ​​signerede drivere ikke er til stede, så risikoen for at installere usignerede drivere med alle dermed forbundne risici er langt højere.

En ting du kan gøre i Windows XP er at finde de ikke-signerede drivere i Windows XP og om muligt erstatte dem med nyere, underskrevet drivere.

Microsoft har detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger Windows XP Signature Verification Tool at tjekke usigneret driver filer. Det beskriver også den fælles problem med strømstyring i usignerede drivere, så du kan prøve at opdatere eller erstatte de usignerede drivere ved signerede drivere, eller deaktivere usignerede drivere, hvis de forårsager sådanne problemer.

Deaktiver usigneret driver Advarsler

Det er ikke noget, vi anbefaler, men som bruger du rent faktisk kan deaktivere advarsler om ikke-signerede drivere i Windows XP. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Vælg nu fanen Hardware, og klik på Driversignering knappen. Dernæst skal du vælge Ignorer og klik på OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Hvis du bruger Windows XP Professional, kan du også ændre sikkerhedspolitikker at gøre det samme.

Skriv "secpol.msc" i Kør i menuen Start, og tryk på Enter. Derefter gå til Lokale politikker -> Sikkerhedsindstillinger. Nu finde og ændre indstillingen "Enheder: usigneret driver installation adfærd" til "Tavs lykkes". Dette kræver en genstart af computeren.

Brug usignerede drivere i Windows 7

Windows 7 vil ikke tillade dig at installere usignerede drivere samt. Selv om det er godt at beskytte et operativsystem i at installere potentielt upålidelige drivere, i nogle tilfælde er der simpelthen ingen underskrevne drivere til rådighed, og de usignerede drivere er den eneste måde at gøre en enhed arbejde.
I Windows 7 kan du deaktivere driveren signering fra menuen Start (F8), men det vil være nødvendigt at ske i løbet af hver boot.
Andre muligheder er at bruge Group Policy Editor, som vil arbejde for Ultimate (og jeg mener også Pro-versioner):
- Starte redigeringsprogrammet til gruppepolitik hjælp af gpedit.msc kommandoen startmenuen.
- Vælg Bruger Config -> Admin Templ. -> System -> driver installation
- Vælge Ignorer i dropdown boksen

Såfremt koncernen redigeringsprogrammet indstilling er ikke tilgængelig, kan du bruge denne metode:
- Starte en kommandoprompt med administratorrettigheder (højreklik og vælg Kør som administrator)
- Typen Bcdedit.exe -SET loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS og tryk på Enter
- Typen Bcdedit.exe -sæt TESTSIGNING ON og tryk på Enter

Herefter skulle du kunne installere usignerede drivere i Windows 7.

Hvis du ønsker at fortryde ændringerne, skal du bruge DENABLE_INTEGRITY_CHECKS som den sidste mulighed i den første kommando og OFF i stedet for på i den anden kommando.

Hvis alt dette ikke virker for dig, kan du forsøge at logge føreren selv. Windows understøtter en test mode, hvor undertegnet (men ikke digitalt efterprøvet) drivere, der skal indlæses. Et værktøj kaldet driver Signature Enforcement Overrider kan bruges til dette formål.
For at opdatere dine drivere i et par enkle trin, kan du bruge en driveropdatering værktøj .

»Tværbundet«

Adgang Gemt under: Device Drivers

3 Kommentarer Tilføj din egen

  • . 1 social bookmarking | 4 maj 2010 på 08:41

    - Tak igen for bidraget til KarmaLynx.com- dette vil helt sikkert hjælpe nogen ud en dag. Glad for det havde både XP og & informationer

  • 2.. Amit Kumar | 8 januar, 2013 på 0:57

    Hej jeg er en ansøgning emballeringsvirksomhed, der arbejder på Windows 7 platformen. Jeg fik denne usigneret driver under installationen programmet navngivet som "ClearOne Coverge konsol", men jeg ønsker at bruge det som signeret driver, så den kunne bruges i min pakke som automatiseret og brugeren skal ikke have til at interagere med installationen af ​​denne Unsigned driver. Kan du give mig gennemførlig løsning til. Tak

  • . 3. Andy | 9 januar 2013 på 04:39

    Amit Kumar - Den eneste måde jeg kender, der vil arbejde i alle tilfælde er at underskrive driveren. Så du skal bruge en kode signeringscertifikat for.

Efterlad en kommentar

Nødvendig

Nødvendig, skjult

CAPTCHA Image
Opdater billede
*

Nogle HTML tilladt:
href <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback dette indlæg | Abonnér på kommentarer via RSS Feed


Abonner på www.DeviceDriverFinder.com

Abonner på den nyeste enhed & driver nyheder!

Anmeldelser

Nyttige driver Tools

Kategorier

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Oversætter

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag