Signerede drivere og usignerede drivere,

19 februar 2010

Når du installerer en enhedsdriver i Windows, har du måske set en advarsel om, at driveren ikke er signeret. I så fald er du nødt til manuelt at tillade installation og brug af styreprogrammet.

I Vista for eksempel vil du se nedenstående meddelelse angiver, at Windows ikke kan bekræfte udgiveren af ​​denne driversoftware.

Unsigned driver install message

Men hvad er forskellen mellem signerede og usignerede drivere?

En underskrevet chauffør er dybest set en digitalt signeret driver, hvilket betyder, at driversoftwaren er forbundet med et digitalt certifikat, der giver mulighed for at identificere udgiveren af ​​føreren. Det sikrer også, at driveren aldrig er blevet ændret af nogen anden, som vil ødelægge den underskrevne status og gøre det usignerede.

Så ved hjælp af en signeret driver vil sikre, at Windows automatisk kan installere driveren og forhindrer skadelig software at blive installeret sammen med driveren. I betragtning af, at bilister opererer på et meget højt sikkerhedsniveau i operativsystemet, er det meget vigtigt at bruge sikker drivere.

Windows Vista, Windows 2008 Server og Windows 7 allerede håndhæve usignerede drivere, der skal installeres ved hjælp af administrator niveaufri adgang, men hvordan kan du vide med sikkerhed, at en usigneret driver er sikkert?

Nå, kan du ikke rigtig. Så altid sørge for, at din sikkerhedssoftware er opdateret og aktiv, og lave en backup eller skabe et system gendannelsespunkt før du foretager nogen ændringer i dit system, især når du installerer styreprogrammer .

Kontroller signerede drivere i Windows XP

I Windows XP, håndhævelse af signerede drivere ikke er til stede, så risikoen for at installere usignerede drivere med alle dermed forbundne risici er langt højere.

En ting du kan gøre i Windows XP er at finde de ikke-signerede drivere i Windows XP og om muligt erstatte dem med nyere, underskrevet drivere.

Microsoft har detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger Windows XP signaturkontrolsystem værktøj til at kontrollere usigneret driver filer. Det beskriver også det fælles problem med strømstyring i usignerede drivere, så du kan prøve at opdatere eller erstatte de usignerede drivere af underskrevne drivere eller deaktivere usignerede drivere, hvis de forårsager sådanne problemer.

Deaktiver usigneret driver Advarsler

Det er ikke noget, vi anbefaler, men som bruger du rent faktisk kan deaktivere advarsler om ikke-signerede drivere i Windows XP. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Vælg nu fanen Hardware, og klik på Driversignering knappen. Dernæst skal du vælge indstillingen Ignorer og klik OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Hvis du bruger Windows XP Professional, kan du også ændre sikkerhedspolitikker til at gøre det samme.

Skriv "secpol.msc" på Kør i menuen Start, og tryk Enter. Derefter gå til Lokale politikker -> Sikkerhedsindstillinger. Nu skal du finde og ændre indstillingen "Enheder: usigneret driver installation adfærd" til "Tavs lykkes". Dette kræver en genstart af computeren.

Brug usignerede drivere i Windows 7

Windows 7 vil ikke tillade dig at installere usignerede drivere så godt. Selvom det er godt at beskytte et operativsystem fra at installere potentielt upålidelige chauffører, der i visse tilfælde simpelthen er ingen underskrevne drivere tilgængelige, og de usignerede drivere er den eneste måde at gøre en enhed arbejde.
I Windows 7 kan du deaktivere driveren signering fra menuen Start (F8), men det bliver nødt til at ske i løbet af hver støvle.
Andre muligheder er at bruge Group Policy Editor, som vil arbejde for den ultimative (og jeg tror også, Pro-versioner):
- Start Group Policy Editor ved hjælp af gpedit.msc kommandoen startmenuen.
- Vælg Bruger config -> Admin Templ. -> System -> Installation af driver
- Vælge Ignorer i dropdown boksen

Hvis Group Policy Editor indstilling er ikke tilgængelig, kan du bruge denne metode:
- Starte en kommandoprompt med administratorrettigheder (højreklik og vælg Kør som administrator)
- Typen Bcdedit.exe -Indstil loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS og tryk på Enter
- Typen Bcdedit.exe -sæt TESTSIGNING ON og tryk på Enter

Efter dette, bør du være i stand til at installere usignerede drivere i Windows 7.

Hvis du ønsker at fortryde ændringerne, skal du bruge DENABLE_INTEGRITY_CHECKS som den sidste mulighed i den første kommando og OFF i stedet for på i den anden kommando.

Hvis alt dette ikke virker for dig, kan du forsøge at logge føreren selv. Windows understøtter en test-mode, hvor undertegnet (men ikke digitalt efterprøvet) drivere, der skal indlæses. Et værktøj kaldet driver Signatur Håndhævelse overskrivning kan bruges til dette formål.
At opdatere dine drivere i et par enkle trin, kan du bruge en driveropdatering værktøj .

»Tværbundet«

Indrejse Gemt under: Device Drivers

3 Kommentarer Tilføj din egen

  • . 1 social bookmarking | 4 maj 2010 kl 08:41

    - Tak igen for bidraget til KarmaLynx.com- dette vil helt sikkert hjælpe nogen ud en dag. Glad for det havde både XP og & informationer

  • 2. Amit Kumar | 8 januar, 2013 kl 12:57

    Hej jeg er en ansøgning emballeringsvirksomhed, der arbejder på Windows 7 platformen. Jeg fik denne usigneret driver, mens du installerer programmet navngivet som "ClearOne Coverge console" men jeg ønsker at bruge det som signeret driver, så det kunne bruges i min pakke som automatiseret og brugeren skal ikke have til at interagere med installationen af ​​denne Unsigned chauffør. Kan du give mig gennemførlig løsning til. Tak

  • . 3. Andy | 9 januar 2013 kl 04:39

    Amit Kumar - Den eneste måde jeg kender, der vil arbejde i alle tilfælde, er at underskrive driveren. Så du skal bruge en kode signeringscertifikat for.

Efterlad en kommentar

Nødvendig

Nødvendig, skjult

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Nogle HTML tilladt:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback dette indlæg | Abonnér på kommentarer via RSS Feed


Abonner på www.DeviceDriverFinder.com

Abonner på den nyeste enhed og driver nyheder!

Anmeldelser

Nyttige Driver-Værktøj

Kategorier

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Oversætter

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag