Signerede drivere og Unsigned Drivers

19 februar 2010

Når du installerer en enhedsdriver i Windows, har du måske set en advarsel om, at driveren ikke er signeret. I så fald er du nødt til manuelt at tillade installation og brug af styreprogrammet.

I Vista for eksempel vil du se nedenstående meddelelse angiver, at Windows ikke kan bekræfte udgiveren af ​​denne driversoftware.

Unsigned driver install message

Men hvad er forskellen mellem signerede og usignerede drivere?

En underskrevet chauffør er dybest set et digitalt signeret driver, hvilket betyder, at driversoftwaren er forbundet med et digitalt certifikat, der giver mulighed for identifikation af udgiveren af ​​føreren. Det sikrer også, at chaufføren aldrig er blevet ændret af andre, som vil ødelægge den underskrevne status og gøre det usigneret.

Så ved hjælp af en signeret driver vil sikre, at Windows kan automatisk installere driveren og forhindrer skadelig software at blive installeret sammen med driveren. I betragtning af, at bilister opererer på et meget højt sikkerhedsniveau i operativsystemet, er det meget vigtigt at bruge sikre bilister.

Windows Vista, Windows 2008 server og Windows 7 allerede håndhæve usignerede drivere, der skal installeres ved hjælp af adgang administrator niveau, men hvordan kan du vide med sikkerhed, at en usigneret driver er sikkert?

Nå, kan du ikke rigtig. Så altid sørge for at din sikkerhedssoftware er opdateret og aktiv, og lave en backup eller skabe et system gendannelsespunkt før du foretager nogen ændringer i dit system, især når du installerer enhedsdrivere .

Kontroller signerede drivere i Windows XP

I Windows XP, håndhævelsen af ​​signerede drivere ikke er til stede, så risikoen for at installere usignerede drivere med alle dermed forbundne risici er langt højere.

En ting du kan gøre i Windows XP er at finde de signerede drivere i Windows XP og om muligt erstatte dem med nyere, signerede drivere.

Microsoft har detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger Windows XP Signatur verifikation værktøj til at kontrollere usigneret driver filer. Det beskriver også den fælles problem med strømstyring i usignerede drivere, så du kan prøve at opdatere eller erstatte de usignerede drivere ved signerede drivere, eller deaktivere usignerede drivere, hvis de gør forårsage sådanne problemer.

Deaktiver usigneret driver Advarsler

Det er ikke noget, vi anbefaler, men som bruger kan du faktisk deaktivere advarsler om ikke-signerede drivere i Windows XP. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Vælg nu fanebladet Hardware, og klik på Driversignering knappen. Dernæst vælger indstillingen Ignorer og klik OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Hvis du bruger Windows XP Professional, kan du også ændre sikkerhedspolitikker at gøre det samme.

Skriv "secpol.msc" i Kør i menuen og tryk på Start Enter. Derefter gå til Lokale politikker -> Sikkerhedsindstillinger. Nu skal du finde og ændre indstillingen "Devices: Unsigned driver installation adfærd" til "Tavs lykkes". Dette kræver en genstart af computeren.

Brug usignerede drivere i Windows 7

Windows 7 vil ikke tillade dig at installere usignerede drivere så godt. Selvom det er godt at beskytte et operativsystem fra installation potentielt upålidelige drivere, i nogle tilfælde er der simpelthen ingen signerede drivere til rådighed, og de usignerede drivere er den eneste måde at gøre en enhed arbejde.
I Windows 7 kan du deaktivere driveren signering fra menuen Start (F8), men det bliver nødt til at ske i løbet af hver boot.
Andre muligheder er at bruge Group Policy Editor, som vil arbejde for Ultimate (og jeg tror også Pro versioner):
- Start Group Policy Editor bruge gpedit.msc kommandoen på start-menuen.
- Vælg User Config -> Admin Templ. -> System -> driver installation
- Vælge Ignorer i dropdown boksen

Hvis Group Policy Editor indstilling er ikke tilgængelig, kan du bruge denne metode:
- Starte en kommandoprompt med admin rettigheder (højre klik og vælg Kør som administrator)
- Typen Bcdedit.exe-set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS og tryk Enter
- Typen Bcdedit.exe-sæt TESTSIGNING ON og tryk på Enter

Efter dette skulle du være i stand til at installere usignerede drivere i Windows 7.

Hvis du ønsker at fortryde ændringerne, skal du bruge DENABLE_INTEGRITY_CHECKS som den sidste mulighed i den første kommando og OFF i stedet for på i den anden kommando.

Hvis alt dette ikke virker for dig, kan du forsøge at logge føreren selv. Windows understøtter en test mode, som giver undertegnet (men ikke digitalt efterprøvet) drivere, der skal indlæses. Et værktøj kaldet driver Signature Enforcement overskrivning kan bruges til dette formål.
For at opdatere dine drivere i et par enkle trin, kan du bruge en driveropdatering værktøj .

»Krydsbundet«

Indrejse Gemt under: Device Drivers

3 Kommentarer Tilføj din egen

  • . 1. Social Bookmarking | 4 maj 2010 på 08:41

    - Tak igen for bidraget til KarmaLynx.com-dette vil helt sikkert hjælpe nogen ud en dag. Glad for det havde både XP og og information-

  • . 2. Amit Kumar | 8 januar 2013 på 12:57

    Hej jeg er en ansøgning emballeringsvirksomhed, der arbejder på Windows 7 platformen. Jeg fik denne usigneret driver, mens du installerer programmet navngivet som "ClearOne Coverge console" men jeg ønsker at bruge det som signeret driver, så det kunne bruges i min pakke, som uden opsyn, og brugeren bør ikke have til at interagere med installationen af ​​denne Unsigned chauffør. bedes du give mig gennemførlig løsning til. Tak

  • 3.. Andy | 9 januar 2013 på 04:39

    @ Amit Kumar - Den eneste måde, jeg kender, der vil arbejde i alle tilfælde, er at underskrive driveren. Så skal du bruge en kode signeringscertifikat for.

Efterlad en kommentar

Nødvendig

Nødvendig, skjult

CAPTCHA Image
Refresh Image

Nogle HTML tilladt:
<a href="" titel=""> <abbr titel=""> <acronym titel=""> <b> <blockquote citere=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q citere=""> <strike> <strong>

Trackback dette indlæg | Abonner på kommentarer via RSS Feed


Abonner på www.DeviceDriverFinder.com

Abonner på den nyeste enhed og driver nyhed!

Anmeldelser

Nyttige driver Tools

Kategorier

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Oversætter

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag