Υπογραφή οδηγοί και προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή

19η Φεβρουαρίου, 2010

Όταν εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής των Windows, μπορεί να έχετε δει μια προειδοποίηση ότι ο οδηγός δεν έχει υπογραφεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εγκρίνει αυτόματο τρόπο την εγκατάσταση και τη χρήση του προγράμματος οδήγησης της συσκευής.

Σε Vista, για παράδειγμα θα δείτε το παρακάτω μήνυμα που υποδεικνύει ότι τα Windows δεν μπορεί να ελέγξει τον εκδότη του λογισμικού προγράμματος οδήγησης.

Unsigned driver install message

Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ προσημασμένες οδηγούς;

Μια υπογεγραμμένη οδηγού αποτελεί ουσιαστικά ένα ψηφιακά υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, πράγμα που σημαίνει ότι το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης συνδέεται με ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επιτρέπει την αναγνώριση του εκδότη του οδηγού. Εξασφαλίζει επίσης ότι ο οδηγός δεν έχει τροποποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον, όπως ότι θα αλλοίωναν την κατάσταση υπογραφεί και να είναι ανυπόγραφο.

Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης θα διασφαλίσει ότι τα Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης και αποτρέπει κακόβουλο λογισμικό που θα εγκατασταθεί μαζί με τον οδηγό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι οδηγοί λειτουργούν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο λειτουργικό σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε ασφαλείς οδηγούς.

Windows Vista, Windows Server 2008 και Windows 7 επιβάλει ήδη ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης που πρέπει να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας την πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή, αλλά πώς μπορείς να ξέρεις με σιγουριά ότι ένα ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης είναι ασφαλές;

Λοιπόν, δεν μπορείτε πραγματικά. Έτσι, πάντα να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό ασφαλείας σας είναι ενημερωμένο και ενεργό, και να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σύστημά σας, ειδικά κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών .

Βεβαιωθείτε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows XP

Στα Windows XP, η εκτέλεση των υπογεγραμμένων οδηγών δεν είναι σήμερα τόσο ο κίνδυνος για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης χωρίς υπογραφή με όλες τις συναφείς κίνδυνοι είναι πολύ υψηλότερο.

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε στα Windows XP είναι να βρείτε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows XP και, αν είναι δυνατόν, να αντικατασταθούν από νεότερα, υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης.

Η Microsoft έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επαλήθευσης Υπογραφή Windows XP για να ελέγξετε τα αρχεία προγράμματος οδήγησης χωρίς υπογραφή. Αυτό περιγράφει επίσης το κοινό πρόβλημα με τη διαχείριση ενέργειας σε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης, ώστε να μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε ή να αντικαταστήσει τα ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης από τους οδηγούς υπογραφεί, ή να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή, αν το κάνουν να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα.

Απενεργοποίηση ανυπόγραφη Προειδοποιήσεις Driver

Δεν είναι κάτι που προτείνουμε, αλλά ως χρήστης μπορείτε να απενεργοποιήσετε πραγματικά τις προειδοποιήσεις σχετικά με ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows XP. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και επιλέξτε Ιδιότητες από το αναδυόμενο μενού. Τώρα επιλέξτε την καρτέλα Υλικ και κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφή οδηγού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ignore και κάντε κλικ στο OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP Professional, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις πολιτικές ασφαλείας να κάνουν το ίδιο.

Πληκτρολογήστε "secpol.msc" στην επιλογή Εκτέλεση από το μενού Έναρξη και πατήστε Enter. Στη συνέχεια, αναζητήστε Τοπικές πολιτικές -> Επιλογές ασφαλείας. Τώρα βρείτε και να αλλάξετε τις επιλογή "Συσκευές: Unsigned συμπεριφορά εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης" για να "Σιωπηλά πετύχει". Αυτό απαιτεί επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Χρησιμοποιήστε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows 7

Windows 7 δεν θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή, καθώς και. Αν και είναι καλό για την προστασία ενός λειτουργικού συστήματος από την εγκατάσταση ενδεχομένως αναξιόπιστες οδηγούς, σε ορισμένες περιπτώσεις, απλά δεν έχουν υπογραφεί διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης, και τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει μια εργασία της συσκευής.
Στα Windows 7 μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπογραφή του οδηγού από το μενού Έναρξη (F8), αλλά ότι θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια κάθε εκκίνηση.
Άλλες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας, η οποία θα λειτουργήσει για το Ultimate (και πιστεύω επίσης τις εκδόσεις Pro):
- Να αρχίσει το Group Policy Editor χρησιμοποιώντας την εντολή gpedit.msc στο μενού Έναρξη.
- Επιλέξτε User Config -> Διαχειριστής Templ. -> Σύστημα -> εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης
- Επιλέξτε αγνόησης στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο

Εάν η επιλογή Group Policy Editor δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο:
- Ξεκινήσετε μια γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής)
- Τύπος Bcdedit.exe-set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και πατήστε Enter
- Τύπος Bcdedit.exe-που testsigning ON και πατήστε Enter

Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows 7.

Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε τις αλλαγές, χρησιμοποιήστε DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ως τελευταία επιλογή στην πρώτη εντολή και OFF αντί ON στη δεύτερη εντολή.

Αν όλα αυτά δεν λειτουργήσει για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε στον οδηγό μόνοι σας. Των Windows υποστηρίζει μια δοκιμαστική λειτουργία η οποία επιτρέπει υπέγραψε (αλλά δεν ελέγχεται ψηφιακά) οι οδηγοί που πρόκειται να φορτωθούν. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Driver Υπογραφή εκτέλεση Overrider μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
Για να ενημερώσετε τους οδηγούς σας σε μερικά απλά βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ενημέρωσης οδηγού .

»Διασταυρωμένες«

Έναρξη Filed under: Οδηγοί Συσκευών

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  • 1. Κοινωνική σελιδοδείκτη | 4 Μάη του 2010 στις 08:41 π.μ.

    - Ευχαριστώ και πάλι για τη συμμετοχή στο KarmaLynx.com-αυτό θα βοηθήσει σίγουρα κάποιος έξω μέρα. Χαίρομαι που είχε τόσο XP, και & πληροφοριών

  • . 2 Amit Kumar | 8 του Γενάρη, 2013 στις 12:57 π.μ.

    Γεια σας είμαι ένα συσκευαστή αίτηση εργασίας για τα Windows 7 πλατφόρμα. Πήρα αυτό το ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης, ενώ την εγκατάσταση της εφαρμογής που ονομάζεται ως "ClearOne Coverge κονσόλα", αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσετε ως υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πακέτο μου χωρίς επιτήρηση και ο χρήστης δεν θα πρέπει να αλληλεπιδρούν με την εγκατάσταση αυτής της Unsigned Driver. παρακαλώ να μου δώσει εφικτή λύση για. Σας ευχαριστώ

  • 3. Andy | 9 Ιαν 2013 στις 4:39 πμ

    @ Amit Kumar - Ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις είναι να υπογράψει το πρόγραμμα οδήγησης. Έτσι, θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό υπογραφή κώδικα για αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Απαραίτητα

Απαραίτητα, κρυμμένο

CAPTCHA Image
Ανανέωση εικόνας
*

Μερικοί επιτρεπόμενη HTML είναι:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback αυτή τη θέση | Εγγραφείτε στα σχόλια μέσω RSS Feed


Εγγραφή σε www.DeviceDriverFinder.com

Εγγραφείτε στην τελευταία συσκευή του οδηγού και νέα!

Κριτικές

Χρήσιμα εργαλεία Driver

Κατηγορίες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια

Μεταφραστής

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag