Υπογραφή οδηγοί και προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή

19η Φεβρουαρίου, 2010

Όταν εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής των Windows, μπορεί να έχετε δει μια προειδοποίηση ότι ο οδηγός δεν έχει υπογραφεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εγκρίνει αυτόματο τρόπο την εγκατάσταση και τη χρήση του προγράμματος οδήγησης συσκευής.

Σε Vista για παράδειγμα, θα δείτε το παρακάτω μήνυμα που υποδεικνύει ότι τα Windows δεν μπορούν να ελέγξουν τον εκδότη του λογισμικού αυτού του οδηγού.

Unsigned driver install message

Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ υπογραφεί και ανυπόγραφο οδηγούς;

Ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης είναι ουσιαστικά ένα ψηφιακά υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, το οποίο σημαίνει ότι το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης συνδέεται με ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επιτρέπει την αναγνώριση του εκδότη του οδηγού. Εξασφαλίζει επίσης ότι ο οδηγός δεν έχει τροποποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον, όπως ότι θα αλλοίωναν την κατάσταση υπογραφεί και να είναι ανυπόγραφο.

Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης θα διασφαλίσει ότι τα Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης και αποτρέπει κακόβουλο λογισμικό που θα εγκατασταθεί μαζί με τον οδηγό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι οδηγοί λειτουργούν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο λειτουργικό σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούν ασφαλείς οδηγούς.

Windows Vista, Windows Server 2008 και των Windows 7 επιβάλει ήδη ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης που θα εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το διαχειριστή πρόσβασης επίπεδο, αλλά πώς είναι δυνατόν να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ένα ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης είναι ασφαλές;

Λοιπόν, δεν μπορείτε πραγματικά. Έτσι, πάντα να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό ασφαλείας σας είναι ενημερωμένο και ενεργό, και να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σύστημά σας, ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών .

Βεβαιωθείτε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows XP

Στα Windows XP, η εκτέλεση των υπογεγραμμένων οδηγοί δεν είναι παρούσα, έτσι ώστε ο κίνδυνος για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης χωρίς υπογραφή με όλους τους σχετικούς κινδύνους είναι πολύ υψηλότερο.

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε στα Windows XP είναι να βρείτε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows XP και, αν είναι δυνατόν, την αντικατάστασή τους με νεότερα, υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης.

Η Microsoft έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επαλήθευσης υπογραφής των Windows XP για να ελέγξετε τα αρχεία του προγράμματος οδήγησης χωρίς υπογραφή. Αυτό περιγράφει επίσης το κοινό πρόβλημα με τη διαχείριση ενέργειας σε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε για να ενημερώσετε ή να αντικαταστήσετε τα ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης από την υπογραφή προγραμμάτων οδήγησης, ή να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή, αν δεν προκαλούν τέτοια προβλήματα.

Απενεργοποίηση ανυπόγραφη Προειδοποιήσεις οδηγού

Δεν είναι κάτι που εμείς προτείνουμε, αλλά ως χρήστης μπορείτε να απενεργοποιήσετε πραγματικότητα τις προειδοποιήσεις σχετικά με ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows XP. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και επιλέξτε Ιδιότητες από το αναδυόμενο μενού. Τώρα επιλέξτε την καρτέλα Υλικό και κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφή οδηγού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ignore και κάντε κλικ στο OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP Professional, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις πολιτικές ασφαλείας για να κάνουν το ίδιο.

Πληκτρολογήστε "secpol.msc" στην επιλογή Εκτέλεση από το μενού Έναρξη και πατήστε Enter. Στη συνέχεια, αναζητήστε Τοπικές Πολιτικές -> Επιλογές ασφαλείας. Τώρα βρείτε και να αλλάξετε τις επιλογή "Συσκευές: Συμπεριφορά εγκατάστασης Ανυπόγραφο οδηγό" για να "Σιωπηλά πετύχει". Αυτό απαιτεί επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Χρησιμοποιήστε ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης στα Windows 7

Windows 7 δεν θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή, καθώς και. Αν και είναι καλό για την προστασία ενός λειτουργικού συστήματος από την εγκατάσταση ενδεχομένως αναξιόπιστες οδηγούς, σε ορισμένες περιπτώσεις, απλούστατα δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμα, και τα ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει ένα έργο της συσκευής.
Στα Windows 7, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπογραφή του οδηγού από το μενού Έναρξη (F8), αλλά ότι θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια κάθε εκκίνηση.
Άλλες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας, η οποία θα λειτουργήσει για το Ultimate (και πιστεύω επίσης τα Pro εκδόσεις):
- Ξεκινήστε το Group Policy Editor χρησιμοποιώντας την εντολή gpedit.msc στο μενού εκκίνησης.
- Επιλέξτε User Config -> Διαχειριστής Templ. -> Σύστημα -> Η εγκατάσταση του οδηγού
- Επιλέξτε ΑΓΝΟΗΣΤΕ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο

Εάν η επιλογή Group Policy Editor δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο:
- Ξεκινήσετε μια γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής)
- Τύπος Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και πατήστε Enter
- Τύπος Bcdedit.exe -set testsigning ON και πατήστε Enter

Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows 7.

Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε τις αλλαγές, χρησιμοποιήστε DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ως τελευταία επιλογή στην πρώτη εντολή και OFF αντί ON στη δεύτερη εντολή.

Αν όλα αυτά δεν λειτουργήσει για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπογραφή τον οδηγό μόνοι σας. Τα Windows υποστηρίζουν μια δοκιμαστική λειτουργία που επιτρέπει υπέγραψε (αλλά δεν ελέγχεται ψηφιακά) οδηγοί που πρόκειται να φορτωθεί. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Driver Υπογραφή εκτέλεση Overrider μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
Για να ενημερώσετε τους οδηγούς σας σε μερικά απλά βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ενημέρωσης οδηγού .

»Διασυνδεδεμένη«

Έναρξη Filed under: Οδηγοί Συσκευών

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  • . 1 Κοινωνική σελιδοδείκτη | 4 Μάη του 2010 στις 08:41 π.μ.

    - Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβολή στην KarmaLynx.com- αυτό θα βοηθήσει σίγουρα κάποιος έξω μέρα. Χαίρομαι που είχε τόσο XP, και & πληροφορίες-

  • 2. Amit Kumar | 8 του Γενάρη, 2013 στις 12:57 am

    Γεια σας είμαι ο συσκευαστής αίτηση εργασίας για τα Windows 7 πλατφόρμα. Πήρα αυτό το ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης, ενώ την εγκατάσταση της εφαρμογής που ονομάζεται ως "ClearOne Coverge κονσόλας", αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσετε ως υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πακέτο μου ως αφύλακτο και ο χρήστης δεν θα πρέπει να αλληλεπιδρούν με την εγκατάσταση αυτής της Ανυπόγραφο Driver. παρακαλώ να μου δώσει εφικτή λύση για. Σας ευχαριστώ

  • . 3 Andy | 9 Ιαν 2013 στις 4:39 πμ

    Amit Kumar - Ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις είναι να υπογράψει τον οδηγό. Έτσι, θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό υπογραφής κώδικα για αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Απαραίτητα

Απαραίτητα, κρυμμένο

CAPTCHA Image
Ανανέωση της εικόνας
*

Κάποια HTML επιτρέπεται:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <τίτλος αρκτικόλεξο = ""> <β> <blockquote αναφέρω = ""> <αναφέρω> <κώδικα> <del datetime = ""> <em > <i> <q αναφέρω = ""> <απεργία> <ισχυρή>

Trackback αυτή τη θέση | Εγγραφείτε στα σχόλια μέσω RSS Feed


Εγγραφή σε www.DeviceDriverFinder.com

Εγγραφείτε στην τελευταία συσκευή & οδηγού ειδήσεις!

Κριτικές

Χρήσιμα εργαλεία Driver

Κατηγορίες

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια

Μεταφραστής

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag