Υπεγράφη οδηγοί και προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή

19η Φεβρουαρίου, 2010

Όταν εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής στα Windows, μπορεί να έχετε δει μια προειδοποίηση ότι ο οδηγός δεν έχει υπογραφεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιτρέψει αυτόματο τρόπο την εγκατάσταση και τη χρήση του προγράμματος οδήγησης της συσκευής.

Σε Vista για παράδειγμα, θα δείτε το παρακάτω μήνυμα που υποδεικνύει ότι τα Windows δεν μπορούν να ελέγξουν τον εκδότη του λογισμικού αυτού του οδηγού.

Unsigned driver install message

Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ ανυπόγραφα και ενυπόγραφα τους οδηγούς;

Ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης είναι βασικά ένα ψηφιακά υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, το οποίο σημαίνει ότι το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης συνδέεται με ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επιτρέπει την αναγνώριση του εκδότη του οδηγού. Επίσης, διασφαλίζει ότι ο οδηγός δεν έχει τροποποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον, όπως ότι κάτι τέτοιο θα αλλοίωνε την κατάσταση υπογραφεί και να το ανυπόγραφο.

Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης θα διασφαλίσει ότι τα Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης και αποτρέπει κακόβουλο λογισμικό που θα εγκατασταθεί μαζί με τον οδηγό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι οδηγοί λειτουργούν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο λειτουργικό σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή τους οδηγούς.

Windows Vista, Windows Server 2008 και των Windows 7 που έχουν ήδη επιβάλει ανυπόγραφο οδηγούς να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το διαχειριστή της πρόσβασης επίπεδο, αλλά πώς μπορείτε να ξέρετε με σιγουριά ότι ένα ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης είναι ασφαλής;

Καλά, δεν μπορείτε πραγματικά. Έτσι, πάντα να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό ασφαλείας σας είναι ενημερωμένο και ενεργό, και να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σύστημά σας, ειδικά κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών.

Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows XP

Στα Windows XP, η εκτέλεση των υπογεγραμμένων οδηγοί δεν είναι παρούσα, έτσι ώστε ο κίνδυνος για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης χωρίς υπογραφή με όλων των παρεπόμενων κινδύνων είναι πολύ υψηλότερο.

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε στα Windows XP είναι να βρείτε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows XP και, αν είναι δυνατόν, την αντικατάστασή τους από νεότερα, υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης.

Η Microsoft έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επαλήθευσης της υπογραφής Windows XP για να ελέγξετε τα αρχεία προγράμματος οδήγησης χωρίς υπογραφή. Αυτό περιγράφει επίσης το κοινό πρόβλημα με τη διαχείριση ενέργειας σε ανυπόγραφο οδηγούς, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε για να ενημερώσετε ή να αντικαταστήσει τα ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης από οδηγούς υπογραφεί, ή να απενεργοποιήσετε το ανυπόγραφο οδηγούς, εφόσον προκαλούν τέτοια προβλήματα.

Απενεργοποίηση ανυπόγραφη Προειδοποιήσεις οδηγού

Δεν είναι κάτι που προτείνουμε, αλλά ως χρήστης μπορείτε να απενεργοποιήσετε πραγματικά τις προειδοποιήσεις σχετικά με προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows XP. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και επιλέξτε Ιδιότητες από το αναδυόμενο μενού. Τώρα επιλέξτε την καρτέλα Υλικό και κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφή οδηγού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ignore και κάντε κλικ στο OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP Professional, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις πολιτικές ασφαλείας για να κάνουν το ίδιο.

Πληκτρολογήστε "secpol.msc" στην επιλογή Εκτέλεση από το μενού Έναρξη και πατήστε Enter. Στη συνέχεια, περιηγηθείτε στις Τοπικές Πολιτικές -> Επιλογές ασφαλείας. Τώρα βρείτε και να αλλάξετε την επιλογή "Συσκευές: συμπεριφορά εγκατάστασης προγράμματος οδήγησης χωρίς υπογραφή" σε "Σιωπηλά πετύχουμε". Αυτό απαιτεί επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Χρησιμοποιήστε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows 7

Τα Windows 7 δεν θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή, καθώς και. Αν και είναι καλό για την προστασία ενός λειτουργικού συστήματος από την εγκατάσταση πιθανώς αναξιόπιστες οδηγών, σε ορισμένες περιπτώσεις, απλούστατα δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμα, και τα ανυπόγραφα προγράμματα οδήγησης είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει μια δουλειά συσκευή.
Στα Windows 7, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπογραφή του οδηγού από το μενού Start (F8), αλλά ότι θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια κάθε εκκίνηση.
Άλλες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας, η οποία θα λειτουργήσει για το τελευταίο (και πιστεύω επίσης τα Pro εκδόσεις):
- Να ξεκινήσει το Group Policy Editor, χρησιμοποιώντας την εντολή gpedit.msc στο μενού εκκίνησης.
- Επιλέξτε User Config -> Διαχειριστής Templ. -> Σύστημα -> Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης
- Επιλέξτε Ignore στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο

Εάν η επιλογή Group Policy Editor δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο:
- Ξεκινήσετε μια γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής)
- Τύπος Bcdedit.exe -Ρυθμίστε loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και πατήστε Enter
- Τύπος Bcdedit.exe -Ρυθμίστε testsigning On και πατήστε Enter

Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης χωρίς υπογραφή στα Windows 7.

Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε τις αλλαγές, χρησιμοποιήστε DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ως τελευταία επιλογή στην πρώτη εντολή και OFF, αντί για το δεύτερο εντολή.

Αν όλα αυτά δεν λειτουργήσει για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπογραφή του οδηγού τον εαυτό σας. Τα Windows υποστηρίζουν μια δοκιμαστική λειτουργία η οποία επιτρέπει τη χρήση υπογεγραμμένων (αλλά όχι ελέγχεται ψηφιακά) οδηγοί που πρόκειται να φορτωθεί. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Driver Υπογραφή Επιβολή Overrider μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
Για να ενημερώσετε τους οδηγούς σας σε μερικά απλά βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ενημέρωσης οδηγού.

»Διασταυρωμένες«

Έναρξη Filed under: Οδηγοί συσκευών

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

  • 1. Κοινωνική σελιδοδείκτη | 4 Μαΐου 2010 στις 08:41 π.μ.

    - Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβολή KarmaLynx.com- αυτό θα βοηθήσει σίγουρα κάποιος έξω κάποια μέρα. Χαίρομαι που είχε τόσο XP, και & πληροφορίες-

  • 2. Amit Kumar | 8 του Γενάρη 2013 στις 12:57 π.μ.

    Γεια σας, είμαι ένας συσκευαστής που εργάζεται για την εφαρμογή των Windows 7 πλατφόρμα. Πήρα αυτό το ανυπόγραφο πρόγραμμα οδήγησης κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής που ονομάζεται ως "ClearOne Coverge κονσόλα", αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσετε ως υπογεγραμμένο πρόγραμμα οδήγησης, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πακέτο μου χωρίς επιτήρηση και ο χρήστης δεν θα πρέπει να αλληλεπιδρούν με την εγκατάσταση αυτής της ανυπόγραφη Driver. παρακαλώ να μου δώσει εφικτή λύση για. Ευχαριστώ

  • 3. Άντι | 9, Ιανουαρίου, 2013 στις 04:39 π.μ.

    Amit Kumar - Ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις είναι να υπογράψει τον οδηγό. Έτσι, θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό υπογραφής κώδικα για αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Απαραίτητα

Απαραίτητα, κρυμμένο

CAPTCHA Image
Ανανέωση της εικόνας
*

Ορισμένοι HTML επιτρέπεται:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title αρκτικόλεξο = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <απεργία> <strong>

Trackback αυτή τη θέση | Εγγραφείτε στα σχόλια μέσω RSS Feed


Εγγραφή σε www.DeviceDriverFinder.com

Εγγραφείτε στην πιο πρόσφατη συσκευή & οδηγού είδηση!

Κριτικές

Χρήσιμα εργαλεία Driver

Κατηγορίες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια

Μεταφραστής

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag