Potpisani Vozači i ružan vozač

19 veljača 2010

Kada instalirate upravljački program uređaja u sustavu Windows, možda ste vidjeli upozorenje da vozač nije potpisan. U tom slučaju morat ćete ručno dopustiti instalaciju i korištenje tog upravljačkog programa uređaja.

U Vista npr biste vidjeli poruku ispod pokazuje da Windows ne može provjeriti izdavača ovog vozača softvera.

Unsigned driver install message

No, ono što je razlika između potpisanih i nepotpisanih vozača?

Potpisan vozač je u osnovi digitalno potpisan vozač, što znači da vozač softver povezan s digitalnim certifikatom koji omogućava identifikaciju izdavača vozača. On također osigurava da vozač nije promijenjen bilo tko drugi, jer bi to pokvari potpisan status i čine ga nepotpisani.

Tako pomoću potpisan vozač će osigurati da sustav Windows može automatski instalirati upravljački program i sprečava zlonamjerni softver biti instaliran zajedno s vozačem. S obzirom da vozači rade na vrlo visokoj razini sigurnosti u operacijskom sustavu, vrlo je važno da koristite sigurne vozače.

Windows Vista, Windows 2008 Server i Windows 7 već provode ružan vozač biti instaliran pomoću pristup administratorskoj razini, ali kako možeš znati za sigurno da je ružan vozač je sigurno?

Pa, ne mogu stvarno. Dakle, uvijek biste bili sigurni da je vaš sigurnosni softver je ažuran i aktivan, i napraviti backup ili stvaranje točku vraćanja sustava prije nego što napravite bilo kakve promjene na vašem sustavu, pogotovo kad instalirate upravljačke programe uređaja .

Provjerite ružan vozač u sustavu Windows XP

U sustavu Windows XP, provođenje potpisanih vozača nije prisutan, tako da je rizik od instaliranja ružan vozač sa svim povezanim rizicima je puno veći.

Jedna stvar koju možete učiniti u sustavu Windows XP je pronaći ružan vozač u sustavu Windows XP i, ako je moguće, zamijeniti ih novijim, potpisanih vozača.

Microsoft je detaljne upute o tome kako koristiti Windows XP alat provjera potpisa za provjeru nepotpisane datoteke upravljačkog programa. To je također opisuje zajednički problem upravljanja energijom u nepotpisani vozača, tako da možete pokušati ažurirati ili zamijeniti ružan vozač strane potpisale vozača ili onemogućiti ružan vozač, ako oni ne uzrokuju takve probleme.

Onemogućiti ružan vozač upozorenja

To nije nešto što preporučujemo, ali kao korisnik zapravo možete onemogućiti upozorenja u vezi ružan vozač u sustavu Windows XP. Desnom tipkom kliknite na ikonu Moje računalo, a zatim odaberite Properties u skočnom izborniku. Sada odaberite karticu Hardver i pritisnite gumb Driver potpisivanja. Zatim, odaberite Zanemari opciju i pritisnite OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ako koristite Windows XP Professional, možete promijeniti sigurnosne politike učiniti isto.

Tip "secpol.msc" na Run u izborniku Start i pritisnite Enter. Zatim otiđite na lokalne politike -> sigurnosne opcije. Sada pronaći i promijeniti opciju "Uređaji: ponašanje ružan vozač instalacije" na "Tiho uspjeti". To zahtijeva ponovno pokretanje računala.

Koristite ružan vozač u Windowsima 7

Windows 7 neće dopustiti da instalirate ružan vozač, kao dobro. Iako je dobro zaštititi operacijski sustav instalaciju potencijalno nepouzdane vozače, u nekim slučajevima jednostavno nema potpisane vozača na raspolaganju, a nepotpisani vozači su jedini način da se rad uređaja.
U sustavu Windows 7 možete onemogućiti vozač potpisivanje iz izbornika Start (F8), ali to će morati biti učinjeno tijekom svakog boot.
Ostale opcije su koristiti uređivač pravila grupe, koje će raditi za vrhunski (i vjerujem PRO verzija):
- Početak uređivač pravila grupe pomoću gpedit.msc naredbu na izborniku Start.
- Odaberite User Config -> Admin Templ. -> Sustav -> Instalacija upravljačkog programa
- Odaberite Ignore u padajućem kutije

Ako opcija Policy Editor Grupa nije dostupan, možete koristiti ovu metodu:
- Početak naredbeni redak s administratorskim pravima (desni klik i odaberite Pokreni kao administrator)
- Tip bcdedit.exe -Postavite loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS i pritisnite Enter
- Tip bcdedit.exe -Postavite TESTSIGNING ON i pritisnite Enter

Nakon toga biste trebali biti u mogućnosti instalirati nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows 7.

U slučaju da želite vratiti promjene, koristiti DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kao zadnja opcija u prvom naredbe i OFF umjesto na u drugoj zapovijedi.

Ako sve to ne radi za vas, možete pokušati potpisivanja vozača sami. Windows podržava test mod koji omogućuje ste se (ali ne i provjerene digitalno) vozača koji se učitava. Program pod nazivom Vozač Potpis Izvršenje Overrider mogu koristiti za tu svrhu.
Da biste ažurirali upravljačke programe u nekoliko jednostavnih koraka, možete koristiti vozač ažurirati alat .

»Umrežena"

Ulazak Varalica pod: upravljačkih programa

3 Komentari Dodaj svoj

  • . 1 Social Bookmarking | 4. svibanj 2010 u 08:41

    - Hvala opet za doprinos KarmaLynx.com- to će svakako pomoći nekome iz jednoga dana. Drago mi je što je imao i XP, a & informacije

  • 2. Amit Kumar | 8 siječanj 2013 u 12:57

    Pozdrav ja sam zahtjev pakiratelj radi na Windows 7 platformi. Dobio sam ovu nepotpisan vozač instaliranje aplikacija pod nazivom kao "ClearOne Coverge konzole", ali ja želim ga koristiti kao potpisanog vozača, tako da bi se mogla koristiti u mom paketu kao bez nadzora i korisnik ne bi trebali komunicirati s instalacijom to nepotpisana Vozač. molim vas dajte mi izvedivo rješenje za. Hvala

  • . 3 Andy | 9 siječanj 2013 u 04:39

    Amit Kumar - jedini način na koji ja znam da će raditi u svim slučajevima je potpisati vozača. Dakle, morat ćete potvrdu kod potpisivanja za to.

Ostavite komentar

Potreban

Obavezno, skrivena

CAPTCHA Image
Osvježi sliku
*

Neki HTML dopušteno:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title skraćenica = ""> <b> <blockquote navode = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em > <i> <q navode = ""> <strike> <strong>

Trackback this post | Pretplatite se na komentare putem RSS Feed


Pretplatite se www.DeviceDriverFinder.com

Pretplatite se na uređaj i vozača vijesti!

Recenzije

Korisni Vozač alati

Kategorije

Najnoviji Postovi

U zadnje vrijeme Komentirajte

Prevoditelj

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag