Potpisani Vozači i nepotpisan vozač

19 veljača 2010

Kada instalirate upravljački program uređaja u sustavu Windows, možda ste vidjeli upozorenje da vozač nije potpisan. U tom slučaju morat ćete ručno odobriti instalaciju i korištenje tog drivera.

U Vista za primjer što bi se sljedeća poruka znači da Windows ne može provjeriti izdavača ove upravljačke programe.

Unsigned driver install message

No, ono što je razlika između potpisanih i nepotpisanih vozača?

Potpisan vozač je u osnovi digitalno potpisan vozač, što znači da vozač softver je povezan s digitalnim certifikatom koji omogućava identifikaciju izdavača vozača. On također osigurava da vozač nikad nije modificiran bilo tko drugi, jer bi to korumpirani potpisani status i učiniti ga nepotpisani.

Dakle, koristite potpisan vozač će osigurati da Windows može automatski instalirati upravljački program i sprečava zlonamjerni softver biti instaliran zajedno s vozačem. S obzirom da vozači rade na vrlo visokoj razini sigurnosti u operacijskom sustavu, to je vrlo važno koristiti sigurne vozače.

Windows Vista, Windows 2008 Server i Windows 7 već provode nepotpisan vozač biti instaliran pomoću razina pristupa administrator, ali kako možeš znati za sigurno da je ružan vozač je sigurno?

Pa, ne mogu stvarno. Dakle, uvijek bi bili sigurni da je vaš sigurnosni softver ažuran i aktivan, i napraviti backup ili stvoriti točku vraćanja sustava prije nego što napravite bilo kakve promjene na vašem sustavu, pogotovo kada instalirate upravljačke programe uređaja .

Provjerite nepotpisan vozač u sustavu Windows XP

U sustavu Windows XP, provođenje potpisanih vozača nije prisutan, pa je rizik od instaliranja nepotpisan vozač sa svim pripadajućim rizicima je puno veći.

Jedna stvar koju možete učiniti u sustavu Windows XP je pronaći nepotpisan vozač u sustavu Windows XP i, ako je moguće, zamijeniti ih novijim, potpisane vozača.

Microsoft je detaljne upute o tome kako koristiti Windows XP alat provjera potpisa za provjeru nepotpisane datoteke upravljačkog programa. To također opisuje zajednički problem s power management u nepotpisanom vozača, tako da možete pokušati obnoviti ili zamijeniti nepotpisane posadama potpisanih vozača, ili onemogućite nepotpisan vozač, ako oni ne uzrokuju takve probleme.

Onemogućiti ružan vozač upozorenja

To nije nešto što preporučujemo, ali kao korisnika zapravo možete onemogućiti upozorenja u vezi nepotpisani vozača u sustavu Windows XP. Desnim klikom na ikonu My Computer i odaberite Properties u skočnom izborniku. Sada odaberite karticu Hardver i pritisnite gumb Driver potpisivanja. Zatim odaberite Ignore opciju i pritisnite OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ako koristite Windows XP Professional, možete promijeniti sigurnosne politike da učine isto.

Tip "secpol.msc" u Run opciju u izborniku Start i pritisnite Enter. Zatim otiđite do lokalnih politika -> Sigurnost parova. Sada pronaći i promijeniti opciju "Uređaji: Unsigned ponašanje vozača instalacija" na "Tiho uspjeti". To zahtijeva ponovno pokretanje računala.

Koristite nepotpisan vozač u sustavu Windows 7

Windows 7 neće vam omogućiti da instalirate nepotpisane vozače kao dobro. Iako je dobro zaštititi operativni sustav s instaliranjem potencijalno nepouzdane vozača, u nekim slučajevima postoji jednostavno nema potpisan vozača na raspolaganju, a nepotpisani vozači su jedini način da bi rad uređaja.
U sustavu Windows 7 možete onemogućiti potpisivanje vozača iz izbornika Start (F8), ali to će morati biti učinjeno tijekom svakog boot.
Ostale opcije su za korištenje urednik Group Policy, koji će raditi za Ultimate (i vjerujem da je Pro verzija):
- Pokrenuti Group Policy Editor koristite gpedit.msc naredbu na izborniku Start.
- Odaberite Korisnički Config -> Admin Templ. -> System -> Instalacija upravljačkog
- Odaberite Ignore u padajućem kutije

Ako opcija privatnosti urednik Group nije dostupan, možete koristiti ovu metodu:
- Početak naredbeni redak s administratorskim pravima (desni klik i odaberite Pokreni kao administrator)
- Tip Bcdedit.exe-set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS i pritisnite Enter
- Tip Bcdedit.exe-set TESTSIGNING ON i pritisnite Enter

Nakon toga bi trebao moći instalirati nepotpisan vozač u Windowsima 7.

U slučaju da želite povrat promjena, koristiti DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kao zadnja opcija u prvoj naredbi i OFF umjesto na u drugoj naredbi.

Ako sve to ne radi za vas, možete pokušati potpisivanja vozaču sebe. Windows podržava probni način rada koji omogućuje potpisali (ali ne i provjerene digitalno) vozačima da se učita. Program pod nazivom Driver Signature Enforcement Overrider se može koristiti za tu svrhu.
Da biste ažurirali upravljačke programe u samo nekoliko jednostavnih koraka, možete koristiti alat Update Driver .

»Umreženi«

Stupanje Varalica pod: Sprava Vozač

3 Komentari Dodajte svoje

  • . 1 Social Bookmarking | 4. svibanj 2010 u 08:41

    - Još jednom hvala za doprinos KarmaLynx.com-ovo će definitivno pomoći nekoga jednog dana. Drago mi je što je imao i XP, a i informacijsko-

  • . 2 Amit Kumar | 8 siječanj 2013 u 12:57

    Pozdrav ja sam Zahtjev upakivač radi na Windows 7 platformi. Dobio sam ovaj ružan vozač dok je instaliranje aplikacija nazvana kao "ClearOne Coverge konzole", ali ja želim da ih koriste kao potpisanog vozača, tako da bi se moglo koristiti u mom paketu kao bez nadzora i korisnik ne bi trebao imati interakciju s instalacijom to Unsigned Vozač. molim vas dajte mi izvedivo rješenje za. Hvala

  • 3. Andy | 9 siječanj 2013 u 04:39

    @ Amit Kumar - jedini način znam da će djelovati u svim slučajevima je da se prijavite vozača. Dakle, morat ćete potvrdu kod potpisivanja za to.

Ostavite komentar

Potreban

Obavezno, skrivena

CAPTCHA Image
Osvježi sliku
*

Neki HTML dopuštena:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> Ostavite komentar <strong>

Trackback this post | Pretplatite se na komentare putem RSS Feed


Pretplatite se na www.DeviceDriverFinder.com

Pretplatite se na uređaj i vozač vijesti!

Recenzije

Korisni Vozač alati

Kategorije

Recent Posts

U zadnje vrijeme Komentirajte

Prevoditelj

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag