Potpisani Vozači i ružan vozač

19 veljače 2010

Kada instalirate upravljački program uređaja u sustavu Windows, možda ste vidjeli upozorenje da vozač nije potpisan. U tom slučaju morate ručno odobriti instalaciju i korištenje tog upravljačkog programa uređaja.

U Vista primjerice biste vidjeti poruku ispod pokazuje da sustav Windows ne može provjeriti izdavača ovog vozača softvera.

Unsigned driver install message

No, ono što je razlika između potpisanih i nepotpisanih vozača?

Potpisao vozač je u osnovi digitalno potpisan vozač, što znači da vozač softver je povezana s digitalnim certifikatom koji omogućava identifikaciju izdavača vozača. To također osigurava da vozač nije izmijenjeno je bilo tko drugi, jer bi to pokvari potpisan status i čine ga nepotpisani.

Dakle, koristite potpisan vozač će osigurati da se sustav Windows može automatski instalirati upravljački program i sprečava zlonamjerni softver biti instaliran zajedno s vozačem. S obzirom da vozači rade na vrlo visokoj razini sigurnosti u operacijskom sustavu, vrlo je važno koristiti sigurne vozače.

Windows Vista, Windows 2008 Server i Windows 7 već provode ružan vozač biti instaliran pomoću pristup na razini administratora, ali kako možeš znati za sigurno da je ružan vozač je sigurno?

Pa, ne mogu stvarno. Dakle, uvijek bi bili sigurni da je vaš sigurnosni softver je ažuriran i aktivna, i napraviti backup ili stvoriti točku vraćanja sustava prije nego što napravite bilo kakve promjene na vašem sustavu, pogotovo kada instalirate upravljačke programe uređaja .

Provjerite nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows XP

U sustavu Windows XP, provođenje potpisanih vozača nije prisutan, pa je rizik od instaliranja ružan vozač sa svim pripadajućim rizicima je puno veći.

Jedna stvar koju možete učiniti u sustavu Windows XP je pronaći nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows XP i, ako je moguće, zamijenite ih od novijih, potpisan vozača.

Microsoft je detaljne upute o tome kako koristiti Windows XP alat potvrda potpisa za provjeru nepotpisane datoteke upravljačkog programa. To također opisuje zajednički problem sa power management u nepotpisanom vozača, tako da možete pokušati ažurirati ili zamijeniti ružan vozač strane potpisale vozača, ili onemogućite ružan vozač ako oni ne uzrokuju takve probleme.

Onemogućiti ružan vozač upozorenja

To nije nešto što preporučujemo, ali kao korisnik zapravo možete onemogućiti upozorenja u vezi ružan vozača u sustavu Windows XP. Desnom tipkom miša kliknite na ikonu Moje računalo, a zatim odaberite Svojstva u skočnom izborniku. Sada odaberite karticu Hardver i kliknite na tipku Vozač potpisivanja. Zatim odaberite Zanemari opciju i kliknite OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ako koristite Windows XP Professional, možete promijeniti sigurnosne politike da učine isto.

Tip "secpol.msc" na Run opciju u izborniku Start i pritisnite Enter. Zatim otiđite na lokalne politike -> sigurnosne opcije. Sada pronaći i promijeniti opciju "Uređaji: ponašanje ružan vozač instalacije" na "Tiho uspjeti". To zahtijeva ponovno pokretanje računala.

Koristite nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows 7

Windows 7 neće dopustiti da instalirate nepotpisane upravljačke programe, kao dobro. Iako je dobro zaštititi operativni sustav od instaliranja potencijalno nepouzdane vozače, u nekim slučajevima jednostavno nema potpisane vozača na raspolaganju, a nepotpisani vozači su jedini način da bi rad uređaja.
U sustavu Windows 7 možete onemogućiti vozač potpisivanje iz izbornika Start (F8), ali to će morati biti učinjeno tijekom svakog podizanja sustava.
Ostale opcije su za korištenje urednik Group Policy, koji će raditi za Ultimate (i vjerujem PRO verzija):
- Pokrenuli uređivač pravila grupe pomoću gpedit.msc naredbu na izborniku Start.
- Odaberite Korisnički Config -> Admin Templ. -> Sustav -> Instalacija upravljačkog programa
- Odaberite Ignore u padajućem kutiji

Ako opcija privatnosti urednik Grupa nije dostupan, možete koristiti ovu metodu:
- Početak naredbeni redak s administratorskim pravima (desni klik i odaberite Pokreni kao administrator)
- Tip bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS i pritisnite ENTER
- Tip bcdedit.exe -set TESTSIGNING i pritisnite Enter

Nakon toga biste trebali biti u mogućnosti instalirati nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows 7.

U slučaju da želite povrat promjena, koristiti DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kao zadnja opcija u prvoj naredbi i isključivanje umjesto na u drugom naredbom.

Ako sve ovo ne radi za vas, možete pokušati potpisivanja vozača sami. Windows podržava test mod koji omogućuje potpisanu (ali ne i digitalno ovjerenog) vozačima da se učita. Program pod nazivom Vozač Potpis Izvršenje Overrider može koristiti za tu svrhu.
Da biste ažurirali upravljačke programe u nekoliko jednostavnih koraka, možete koristiti vozač ažurirati alat .

»Umrežena«

Ulazak Varalica pod: Sprava Vozač

3 Komentari Dodajte svoje

  • . 1 Social Bookmarking | 4. svibnja 2010 at 8:41

    - Hvala još jednom za doprinos KarmaLynx.com- to će definitivno pomoći nekoga jednoga dana. Drago mi je da je imala i XP i & informacije

  • 2. Amit Kumar | 8 siječanj 2013 u 12:57

    Pozdrav ja sam Zahtjev upakivač radi na Windows 7 platformi. Dobio sam ovaj ružan vozač tijekom instalacije aplikacije pod nazivom kao "ClearOne Coverge konzole", ali ja želim da ih koriste kao potpisanog vozača tako da se može koristiti u mom paketu kao bez nadzora i korisnik ne bi trebao imati interakciju s instalacijom to Unsigned Vozač. molim vas dajte mi izvedivo rješenje za. Hvala vam što ste

  • . 3 Andy | 9 siječanj 2013 u 04:39

    Amit Kumar - jedini način znam da će raditi u svim slučajevima je da se prijavite vozača. Dakle, morat ćete potvrdu kod potpisivanja za to.

Ostavite komentar

Potrebna

Obavezno, skrivena

CAPTCHA Image
Osvježi sliku
*

Neki HTML dopušteno:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <naslov skraćenica = ""> <b> <blockquote pozvati = ""> <navode> <code> <Del datum-= ""> <em > <i> <q pozvati = ""> <štrajk> <strong>

Trackback this post | Pretplatite se na komentare putem RSS Feed


Pretplatite se na www.DeviceDriverFinder.com

Pretplatite se na uređaj i vozača vijestima!

Recenzije

Korisni Vozač alati

Kategorije

Najnoviji Postovi

U zadnje vrijeme Komentirajte

Prevoditelj

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag