Potpisani Vozači i ružan vozač

19 veljače 2010

Kada instalirate upravljački program uređaja u sustavu Windows, možda ste vidjeli upozorenje da vozač nije potpisan. U tom slučaju morat ćete ručno odobriti ugradnju i uporabu tog pogonskog uređaja.

U Vista npr biste vidjeti poruku ispod pokazuje da Windows ne može provjeriti izdavača ovog vozača softvera.

Unsigned driver install message

No, ono što je razlika između potpisani i nepotpisani vozača?

Potpisani vozač je u osnovi digitalno potpisan vozač, što znači da vozač softver je povezana s digitalnim certifikatom koji omogućuje identifikaciju izdavača vozača. On također osigurava da vozač nije promijenjen bilo tko drugi, jer bi to pokvari potpisan status i čine ga nepotpisani.

Tako pomoću potpisan vozač će osigurati da sustav Windows može automatski instalirati upravljački program i sprečava zlonamjerni softver biti instaliran zajedno s vozačem. S obzirom da vozači rade na vrlo visokoj razini sigurnosti u operacijskom sustavu, vrlo je važno da koristite sigurne vozače.

Windows Vista, Windows 2008 Server i Windows 7 već provode ružan vozač biti instaliran pomoću pristup na razini administratora, ali kako možeš znati za sigurno da je ružan vozač je sigurno?

Pa, ne mogu stvarno. Dakle, uvijek provjerite je li vaš sigurnosni softver je ažuran i aktivan, i napraviti backup ili stvaranje točku vraćanja sustava prije nego što napravite bilo kakve promjene na vašem sustavu, pogotovo kad instalirate upravljačke programe uređaja.

Provjerite ružan vozač u sustavu Windows XP

U sustavu Windows XP, izvršenje potpisanih vozača nije prisutan, tako da je rizik od instaliranja ružan vozač sa svim povezanim rizicima je puno veći.

Jedna stvar koju možete učiniti u sustavu Windows XP je pronaći ružan vozač u sustavu Windows XP i, ako je moguće, zamijeniti ih novijim, potpisanih vozača.

Microsoft je detaljne upute o tome kako koristiti sustav Windows XP alat Potpis provjere provjeriti nepotpisane datoteke upravljačkog programa. To također opisuje zajednički problem upravljanja energijom u nepotpisani vozača, tako da možete pokušati ažurirati ili zamijeniti ružan vozač strane potpisale vozača ili onemogućite ružan vozač ako oni ne uzrokuju takve probleme.

Onemogući ružan vozač upozorenja

To nije nešto što preporučujemo, ali kao korisnik zapravo možete onemogućiti upozorenja u vezi ružan vozač u sustavu Windows XP. Desnom tipkom kliknite na ikonu Moje računalo, a zatim odaberite Properties u skočnom izborniku. Sada odaberite karticu Hardver i pritisnite gumb Driver potpisivanja. Zatim odaberite Zanemari opciju i pritisnite U redu.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ako koristite Windows XP Professional, možete promijeniti sigurnosne politike da učine isto.

Tip "secpol.msc" na Run u izborniku Start i pritisnite Enter. Zatim otiđite na lokalne politike -> sigurnosnih opcija. Sada pronaći i promijeniti opciju "Uređaji: ponašanje ružan vozač instalacije" na "Tiho uspjeti". To zahtijeva ponovno pokretanje računala.

Koristite ružan vozač u Windowsima 7

Windows 7 neće dopustiti da instalirate ružan vozač, kao dobro. Iako je dobro zaštititi operacijski sustav instalaciju potencijalno nepouzdane vozača, u nekim slučajevima jednostavno nema potpisane vozača na raspolaganju, a nepotpisani vozači su jedini način da bi rad uređaja.
U sustavu Windows 7 možete onemogućiti vozač potpisivanje iz izbornika Start (F8), ali to će morati biti učinjeno tijekom svakog boot.
Ostale opcije su koristiti uređivač pravila grupe, koji će raditi za Ultimate (i vjerujem PRO verzije):
- Početak uređivač pravila grupe pomoću gpedit.msc naredbu na izborniku Start.
- Odaberite User Config -> Admin Templ. -> Sustav -> Instalacija upravljačkog programa
- Odaberite Zanemari u padajućem kutije

Ako je opcija Policy Editor Grupa nije dostupan, možete koristiti ovu metodu:
- Početak naredbeni redak s administratorskim pravima (desni klik i odaberite Pokreni kao administrator)
- Vrsta bcdedit.exe -Postavite loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS i pritisnite ENTER
- Vrsta bcdedit.exe -Postavite TESTSIGNING ON i pritisnite Enter

Nakon toga biste trebali biti u mogućnosti instalirati ružan vozač u sustavu Windows 7.

U slučaju da želite vratiti promjene, koristiti DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kao posljednja opcija u prvom naredbe i OFF umjesto na u drugoj zapovijedi.

Ako sve to ne radi za vas, možete pokušati potpisivanja vozača sami. Windows podržava test mod koji omogućuje potpisanu (ali ne i provjerene digitalno) vozača koji se učitava. Uporabna zove Vozač Potpis Prisiljavanje Overrider mogu koristiti za tu svrhu.
Da biste ažurirali upravljačke programe u nekoliko jednostavnih koraka, možete koristiti vozač ažurirati alat.

»Umrežena«

Ulazak Varalica pod: Sprava Vozač

3 Komentari Dodaj svoj ​​vlastiti

  • 1. Social Bookmarking | 4 svibnja 2010 u 8:41 am

    - Hvala opet za doprinos KarmaLynx.com- to će svakako pomoći nekome iz jednoga dana. Drago mi je što je imao i XP i & informacije

  • 2. Amit Kumar | 8 siječanj 2013 u 12:57 sati

    Pozdrav ja sam program pakiratelj koji radi na Windows 7 platformi. Dobio sam ovu nepotpisan vozač tijekom instalacije aplikacije zove kao "ClearOne Coverge konzole", ali želim ga koristiti kao potpisanog vozača, tako da se može koristiti u mom paketu kao bez nadzora, a korisnik ne bi trebali komunicirati s instalacijom ovog Nepotpisano Vozač. molim vas dajte mi izvedivo rješenje za. Hvala

  • 3. Andy | 9 siječnja 2013 u 4:39 sati

    Amit Kumar - Jedini način znam da će raditi u svim slučajevima je da se prijavite vozača. Dakle, morat ćete potvrdu kod potpisivanja za to.

Ostavite komentar

Potreban

Obavezno, skrivena

CAPTCHA Image
Osvježi sliku
*

Neki HTML dopušteno:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title skraćenica = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datum-= ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback this post | Pretplatite se na komentare putem RSS Feed


Pretplatite se www.DeviceDriverFinder.com

Pretplatite se na uređaj i vozača vijesti!

Recenzije

Korisni Vozač alati

Kategorije

Najnoviji postovi

U zadnje vrijeme Komentirajte

Tumač

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag