Potpisani Vozači i ružan vozač

19 veljače 2010

Kada instalirate upravljački program uređaja u sustavu Windows, možda ste vidjeli upozorenje da vozač nije potpisan. U tom slučaju morat ćete ručno odobriti instalaciju i korištenje tog upravljačkog programa uređaja.

U Vista primjerice biste vidjeti poruku ispod znači da Windows ne može provjeriti izdavača ovog upravljačke programe.

Unsigned driver install message

No, ono što je razlika između potpisani i nepotpisani vozača?

Potpisao Vozač je u osnovi digitalno potpisao vozač, što znači da vozač softver je povezana s digitalnim certifikatom koji omogućava identifikaciju izdavača vozača. To također osigurava da vozač nije promijenjen bilo tko drugi, jer bi to pokvari potpisan status i čine ga nepotpisani.

Tako pomoću potpisan vozač će osigurati da se sustav Windows može automatski instalirati upravljački program i sprečava zlonamjerni softver biti instaliran zajedno s vozačem. S obzirom da vozači rade na vrlo visokoj razini sigurnosti u operacijskom sustavu, vrlo je važno koristiti sigurne upravljačke programe.

Windows Vista, Windows 2008 server i Windows 7 već provode ružan vozač biti instaliran pomoću pristup na razini administratora, ali kako možete znati za sigurno da nepotpisani vozač je sigurno?

Pa, ne može stvarno. Dakle, uvijek budite sigurni da je vaš sigurnosni softver je ažuran i aktivan, i napraviti backup ili stvoriti točku vraćanja sustava prije nego što napravite bilo kakve promjene na vašem sustavu, pogotovo kad instalirate upravljačke programe uređaja .

Provjerite ružan vozač u sustavu Windows XP

U sustavu Windows XP, provođenje potpisanih vozača nije prisutan, tako da rizik od instaliranja ružan vozač sa svim pripadajućim rizicima je puno veći.

Jedna stvar koju možete učiniti u sustavu Windows XP je pronaći ružan vozač u sustavu Windows XP i, ako je moguće, zamijeniti ih novijim, sklopljenih vozača.

Microsoft je detaljne upute o tome kako koristiti sustav Windows XP alat provjera potpisa za provjeru nepotpisane datoteke upravljačkog programa. To također opisuje zajednički problem upravljanja energijom u nepotpisani vozača, tako da možete pokušati ažurirati ili zamijeniti ružan vozač strane potpisale vozača, ili onemogućiti ružan vozač ako oni ne uzrokuju takve probleme.

Onemogućiti ružan vozač upozorenja

To nije nešto što preporučujemo, ali kao korisnik zapravo možete onemogućiti upozorenja u vezi nepotpisani vozača u sustavu Windows XP. Desnom tipkom kliknite na ikonu Moje računalo, a zatim odaberite Properties u skočnom izborniku. Sada odaberite karticu Hardware i kliknuti na gumb Driver potpisivanja. Zatim odaberite Zanemari opciju i kliknite U redu.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ako koristite Windows XP Professional, možete promijeniti sigurnosne politike da učine isto.

Tip "secpol.msc" na Run opciju u izborniku Start i pritisnite Enter. Zatim otiđite na lokalne politike -> sigurnosne opcije. Sada pronaći i promijeniti opcija "Uređaji: ponašanje ružan vozač instalacije" na "Tiho uspjeti". To zahtijeva ponovno pokretanje računala.

Koristite ružan vozač u Windowsima 7

Windows 7 neće dopustiti da instalirate ružan vozač, kao dobro. Iako je dobro zaštititi operacijski sustav instalaciju potencijalno nepouzdane vozače, u nekim slučajevima tamo jednostavno nema potpisane vozača na raspolaganju, a nepotpisani vozači su jedini način da se rad uređaja.
U sustavu Windows 7 možete onemogućiti vozač potpisivanje iz izbornika Start (F8), ali to će morati biti učinjeno tijekom svakog boot.
Ostale opcije su koristiti urednik Group Policy, koji će raditi za Ultimate (i vjerujem u Pro verzije):
- Početak Group Policy Editor koristite gpedit.msc naredbu na izborniku Start.
- Odaberite Korisnik Config -> Admin Templ. -> Sustav -> Instalacija upravljačkog programa
- Odaberite Ignore u padajućem kutiji

Ako opcija Policy Editor Grupa nije dostupan, možete koristiti ovu metodu:
- Početak naredbeni redak s administratorskim pravima (desni klik i odaberite Pokreni kao administrator)
- Tip bcdedit.exe -Postavite loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS i pritisnite Enter
- Tip bcdedit.exe -Postavite TESTSIGNING ON i pritisnite Enter

Nakon toga biste trebali biti u mogućnosti instalirati nepotpisane upravljačke programe u sustavu Windows 7.

U slučaju da želite vratiti promjene, koristite DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kao zadnja opcija u prvom naredbe i isključivanje umjesto ON u drugom naredbom.

Ako sve to ne radi za vas, možete pokušati potpisivanja vozača sami. Windows podržava test mod koji omogućuje potpisanu (ali ne i digitalno potvrđenu) vozača koji se učitava. Program pod nazivom Vozač Potpis Prisiljavanje Overrider se mogu koristiti za tu svrhu.
Da biste ažurirali upravljačke programe u nekoliko jednostavnih koraka, možete koristiti vozač ažurirati alat .

»Umrežena«

Ulaz Varalica pod: upravljačkih programa

3 Komentari Dodajte svoje

  • . 1 Social Bookmarking | 4. svibanj 2010 u 08:41

    - Hvala opet za doprinos KarmaLynx.com- to će svakako pomoći nekome iz jednoga dana. Drago mi je što je imao i XP, te i informacije

  • 2. Amit Kumar | 8 siječanj 2013 u 12:57

    Pozdrav ja sam prijava pakiratelj koji radi na Windows 7 platformi. Dobio sam ovaj ružan vozač tijekom instalacije aplikacije pod nazivom kao "ClearOne Coverge konzole", ali želim ga koristiti kao potpisanog vozača tako da se može koristiti u mom paketu kao bez nadzora, a korisnik ne bi trebao imati interakciju s instalacijom ovog Unsigned Vozač. molim vas dajte mi izvedivo rješenje za. Hvala

  • . 3. Andy | 9 siječnja 2013 u 04:39

    Amit Kumar - jedini način na koji ja znam da će raditi u svim slučajevima je da se prijavite vozača. Dakle, morat ćete potvrdu kod potpisivanja za to.

Ostavite komentar

Potreban

Obavezno, skrivena

CAPTCHA Image
Osvježi sliku
*

Neki HTML dopušteni:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title akronim = ""> <b> <blockquote navode = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q navode = ""> <strike> <strong>

Trackback ovaj post | Pretplatite se na komentare putem RSS Feed


Pretplatite se na www.DeviceDriverFinder.com

Pretplatite se na uređaj i vozača vijesti!

Recenzije

Korisni Vozač alati

Kategorije

Najnoviji Postovi

U zadnje vrijeme Komentirajte

Prevoditelj

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag