Állítsa vissza a BIOS a számítógép

November 30, 2008

A PC BIOS a lényege a számítógép működését. Anélkül, hogy a BIOS a számítógép nem indul el, és a legtöbb hardver nem működik. Voltak jó néhány Bios fejlesztők a múltban, hanem a konszolidáció csak néhány ma is. A legtöbb PC van AMI BIOS, Phoenix BIOS vagy Award BIOS (Award most tulajdonában Phoenix Technologies).

Ha a számítógép elindul bemutató hibák, talán még így kék képernyő hibák, az egyik lehetséges oka egy rosszul konfigurált Bios. Problémák miatt a Windows Update, telepítése, új hardver, tuningolás, vagy csak a változást a rendszer konfigurációját.

Egy egyszerű módszer, hogy erősít PC hibák sok esetben az, hogy betölti az alapértelmezett BIOS beállításokat. Visszaállítása a Bios ily módon fog eredményezni biztonságos konfigurációt kell használni az alaplap, processzor és a memória. Az alapértelmezett BIOS beállításokat nem adja meg a leggyorsabb PC, de lesz egy stabil számítógép.

Betölteni az alapértelmezett BIOS beállításokat, akkor először meg kell, hogy bekerüljön a Bios. Ehhez (újra) elindítja a számítógépet, és nyomja meg az F2 gombot, amikor a PC kezd. A legtöbb esetben lesz egy üzenet a képernyőn, hogy megmondja, hogy mikor kell lenyomni az F2 gombot. Egyes régebbi rendszerek a legfontosabb, hogy használat a Del billentyűt, vagy az F10 billentyűt. Ismét az üzenet a képernyőn általában megmondja, hogy melyik gombot kell használni, hogy belépjen a BIOS-ba. Ha nem, ellenőrizze az alaplap vagy a PC kézikönyvét.
Motherboard

Ha már a Bios, akkor képes betölteni az alapértelmezett beállításokat.

A Díj / Phoenix Bios, válassza a "Load Fail-Safe alapértékekre", majd nyomja meg az F10 billentyűt a beállítások mentéséhez.

Az AMI BIOS, meg kell, hogy keresse meg a "Default" képernyőn a kurzorral, +/- vagy PgUp / PgDn gombok. Ebben a képernyőn, válassza ki a 3. opciót "Fail-Safe BIOS Setup beállítások". Ezt követően lépjen ki a BIOS, a változtatások mentése.

Ami egy dokumentumot a saját alapértelmezett AMIBIOS8 billentyűzet lehetőségeket. Hacsak az alaplap gyártója megváltoztatta őket, akkor azokat a billentyűket, hogy visszaállítsa a Bios is.

Ha a PC nem indul többé, vagy nem tud belépni a Bios, van egy másik módja annak, hogy állítsa vissza a CMOS és ez által egy jumper az alaplapon. Egy asztali PC, akkor egyszerűen nyissa meg a PC esetében, és megtalálja a jumper az alaplapon. Nézd közelében egy kis elem. Laptopok és notebookok ez a megoldás nem lehetséges anélkül, hogy a segítségével egy hiteles szakember.

Betöltése után a Bios alapértelmezett beállításokat, a számítógép kell indulnia újra normális és Bios kapcsolatos hibákat nem lesz ott. Ezután kezdheti csípés a Bios újra engedélyezni / letiltani beépített hardveres vagy, hogy növelje a számítógép teljesítményét. Mindig nyomon követni, hogy mit változtatni, így visszaáll a korábbi beállítást, anélkül, hogy betölti az alapértelmezett BIOS beállításokat újra!

Abban az esetben, ha további információra van szüksége az alaplap, próbáld a honlapján a nagy alaplap gyártók:

Egy Kicsit

AOpen

Asus

Elitegroup

Gigabyte

Intel

MSI

Nevezési Kategória: Device Drivers

2 Comments Írja meg

 • 1. Blue Screen hibák | BSOD & hellip | április 21, 2009 at 06:49

  [...] Töltse be az alapértelmezett BIOS értékek - erőforrás konfliktusok és időzítési problémák oka lehet a helytelen BIOS-beállítások. [...]

 • 2. dost Muhammad | augusztus 10, 2009 at 06:27

  Te vagy a nagy emberek
  Azt akarom, hogy szolgáltatást, amit egész életemben te olyan kedves emberek, hogy segítsen az embereknek soha nem látom, hogy mint az emberek
  te olyan szép
  Isten adjon nekem egy ilyen fajta tudás, hogy segítsen másokon
  ez az én, amely Isten áldja meg, és mindazoknak, akik szeretnék, hogy segítsen másoknak.

Szólj hozzá

Kötelező

Szükséges, rejtett

CAPTCHA Image
Kép frissítése
*

Néhány HTML megengedett:
<a <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del dátumidőpont = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback this post | Iratkozz fel a hozzászólások RSS Feed keresztül


Feliratkozás www.DeviceDriverFinder.com

Regisztrálj a legújabb készülék és vezető hír!

Vélemények

Hasznos Pilóta Eszközök

Kategóriák

Legutóbbi Hozzászólások

Legutóbbi hozzászólások

Fordító

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag