Aláírt illesztőprogramok és aláíratlan illesztőprogramok

Február 19, 2010

Amikor egy eszközillesztő telepítése a Windows, akkor lehet, hogy láttam egy figyelmeztetést, hogy az illesztőprogram nincs aláírva. Ebben az esetben meg kell manuálisan engedélyezik a telepítését és használatát, hogy eszközmeghajtó.

A Vista például azt láthatja, az alábbi üzenet jelzi, hogy a Windows nem tudja ellenőrizni a kiadó ezt a szoftvert.

Unsigned driver install message

De mi a különbség aláírt és aláíratlan illesztőprogramot?

A aláírt vezető alapvetően egy digitálisan aláírt driver, ami azt jelenti, hogy a vezető szoftver társul egy digitális tanúsítványt, amely lehetővé teszi azonosítását a kiadó a vezető. Biztosítja továbbá, hogy a vezető soha nem módosította senki más, mint ami a korrupt az aláírt állapotát, és azt aláírva.

Tehát egy aláírt illesztőprogram biztosítja, hogy a Windows automatikusan telepíti az illesztőprogramot, és megakadályozza, hogy rosszindulatú szoftvert kell telepíteni együtt a vezető. Tekintettel arra, hogy a járművezetők működni a nagyon magas biztonsági szint az operációs rendszer, ez nagyon fontos, hogy biztonságban járművezetők.

Windows Vista, Windows 2008 Server és a Windows 7 már érvényesíteni aláíratlan illesztőprogramok segítségével telepíthető rendszergazdai szintű hozzáférést, de hogyan lehet tudni biztosan, hogy egy aláíratlan illesztőprogram biztonságos?

Nos, nem igazán lehet. Így mindig győződjön meg arról, hogy a biztonsági szoftver naprakész és aktív, és hogy egy biztonsági másolatot, vagy hozzon létre rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt bármilyen változás a rendszer, különösen, ha a telepítés eszközmeghajtók .

Ellenőrizze, aláíratlan illesztőprogramot a Windows XP

A Windows XP, a végrehajtásáról aláírt vezetők nincs jelen, így a kockázat a telepítés aláíratlan vezetők minden vonatkozó kockázat jóval magasabb.

Egy dolog, amit tehetünk, a Windows XP, hogy megtaláljuk a aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP, és ha lehetséges, azok helyébe újabb aláírt járművezetők.

A Microsoft részletes utasításokat, hogyan kell használni a Windows XP Aláírás ellenőrző eszközt, hogy ellenőrizze a aláíratlan illesztőprogram fájlokat. Ez azt is leírja, a közös probléma energiagazdálkodási előjel nélküli vezetők, így próbálja frissíteni vagy cserélje ki a aláíratlan illesztőprogramok által aláírt vezetők, vagy tiltsa le az aláíratlan illesztőprogramok ha azok okozhat ilyen problémát.

Tiltsa aláíratlan illesztőprogram figyelmeztetések

Ez nem valami ajánljuk, de a felhasználó akkor valóban letiltani a figyelmeztetéseket aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP. Kattintson jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza ki a Tulajdonságok az előugró menüben. Most válassza ki a Hardver lapra, majd az Illesztőprogram aláírása gombra. Ezután válasszuk ki az Ignore lehetőséget, és kattintson az OK gombra.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ha Ön Windows XP Professional, akkor is változtatni a biztonsági intézkedéseket, és nem ugyanaz.

Írja be a "secpol.msc" a Run opciót a Start menüben, és nyomja meg az Entert. Ezután keresse meg a Helyi házirend -> Biztonsági beállítások. Most meg és módosítsa a beállítást "Devices: aláírt illesztőprogram telepítésekor viselkedés", hogy "Csendesen sikerül". Ez újraindítást igényel a számítógépen.

Használja aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7

Windows 7 nem fogja engedni, hogy telepítse az aláírás nélküli vezetők is. Bár ez jó, hogy megvédje az operációs rendszer telepítését potenciálisan megbízhatatlan vezetők, egyes esetekben egyszerűen nincsenek aláírt illesztőprogramok, és a aláíratlan illesztőprogramot az egyetlen módja annak, hogy az eszköz a munka.
A Windows 7 letilthatja vezető aláírása a Start menüből (F8), de ez kell tenni indításkor.
További lehetőség az, hogy használja a csoportházirend-szerkesztő, amely együtt fog működni az Ultimate (és azt is gondolom, a Pro verzió):
- Indítsa el a Group Policy Editor segítségével a gpedit.msc parancsot a Start menüben.
- Válassza ki a Felhasználó Config -> Admin Templ. -> Rendszer -> Driver telepítés
- Válasszuk ki MELLŐZ a legördülő listából

Ha a csoportházirend-szerkesztő lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor használja ezt a módszert:
- Elindít egy parancssor admin jogok (jobb klikk, és válassza ki a Futtatás rendszergazdaként)
- Írja bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS és nyomja meg az Entert
- Írja bcdedit.exe -set TESTSIGNING, és nyomja meg az Enter

Ezt követően meg kell tenni, hogy telepítse az aláírás nélküli illesztőprogramok a Windows 7.

Abban az esetben, ha vissza szeretne térni a változást, használjuk DENABLE_INTEGRITY_CHECKS az utolsó lehetőség az első parancs és OFF helyett a második parancsot.

Ha mindez nem működik az Ön számára, akkor próbáljon meg bejelentkezni a vezető magad. A Windows támogatja a vizsgálati mód, amely lehetővé aláírt (de nem digitálisan ellenőrzött) illesztőprogramok betöltését. A típus, az úgynevezett illesztőprogram Signature végrehajtható Overrider lehet használni erre a célra.
Az illesztőprogramok frissítésével néhány egyszerű lépésben, akkor egy driver frissítés eszköz .

»Térhálós«

Nevezési Kategória: Device Drivers

3 Comments Írja meg

  • 1. Társadalmi Könyvjelző | május 4, 2010 at 08:41

    - Még egyszer köszönöm a hozzájárulást KarmaLynx.com- ez biztosan segít valaki egyszer. Örülök, hogy egyszerre volt XP, és & információk

  • 2. Amit Kumar | 8 január 2013 at 00:57

    Hello Én egy alkalmazás dolgozó csomagoló Windows 7 platformon. Van ez aláíratlan illesztőprogram telepítése közben az alkalmazás neve "ClearOne Coverge konzol", de szeretnék használni, mint aláírt illesztőprogram úgy, hogy fel lehetne használni a csomagot a felügyelet nélküli, és a felhasználó nem kell, hogy befolyásolja a telepítés e Jelöletlen driver. kérlek adj kivitelezhető megoldás. Köszönöm

  • 3. Andy | 9 január 2013 at 04:39

    Amit Kumar - Az egyetlen módja tudom, hogy fog működni minden esetben az, hogy aláírja a vezető. Tehát akkor kell egy kódot aláíró tanúsítványt adott.

Szólj hozzá

Kötelező

Szükséges, rejtett

CAPTCHA Image
Kép frissítése
*

Néhány HTML megengedett:
<a <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del dátumidőpont = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback this post | Iratkozz fel a hozzászólások RSS Feed keresztül


Feliratkozás www.DeviceDriverFinder.com

Regisztrálj a legújabb készülék és vezető hír!

Vélemények

Hasznos Pilóta Eszközök

Kategóriák

Legutóbbi Hozzászólások

Legutóbbi hozzászólások

Fordító

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag