Aláírt illesztőprogramok és aláíratlan illesztőprogramok

Február 19, 2010

Ha egy eszköz illesztőprogram telepítése a Windows, lehet, hogy látott egy figyelmeztetést, hogy az illesztőprogram nincs aláírva. Ebben az esetben van szükség, hogy manuálisan engedélyezi a telepítését és használatát az eszközmeghajtó.

A Vista például akkor látni az alábbi üzenet jelzi, hogy a Windows nem tudja ellenőrizni a kiadó ezt a szoftvert.

Unsigned driver install message

De mi a különbség aláírt és aláíratlan illesztőprogramokat?

Az aláírt vezető alapvetően egy digitálisan aláírt driver, ami azt jelenti, hogy a vezető szoftver társított digitális tanúsítvánnyal, amely lehetővé teszi azonosítását a kiadó a vezető. Biztosítja továbbá, hogy a vezető soha nem módosította senki más, mivel ez a korrupt aláírt állapotát, és azt aláírva.

Tehát egy aláírt illesztőprogram biztosítja, hogy a Windows automatikusan telepíti az illesztőprogramot, és megakadályozza, hogy rosszindulatú szoftvert kell telepíteni együtt a sofőr. Tekintettel arra, hogy a járművezetők működik egy nagyon magas biztonsági szintet az operációs rendszer, akkor nagyon fontos, hogy biztonságos a járművezetők.

A Windows Vista, a Windows 2008 Server és a Windows 7 már érvényesíteni aláíratlan illesztőprogramokat telepíteni rendszergazdai szintű hozzáférést, de hogyan lehet tudni biztosan, hogy az aláírás nélküli illesztőprogram biztonságos?

Nos, nem igazán. Tehát mindig győződjön meg arról, hogy a biztonsági szoftver naprakész és aktív, és egy tartalék, vagy hozzon létre egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt bármilyen változtatást a rendszer, különösen, ha a telepítés eszközmeghajtók .

Győződjön meg arról, aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP

A Windows XP, a végrehajtás az aláírt vezetők nem áll fenn, így a kockázat a telepítés aláíratlan illesztőprogramok minden vonatkozó kockázat jóval magasabb.

Az egyik dolog, amit tehetünk, a Windows XP, hogy megtaláljuk az aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP, és ha lehetséges, azok helyébe újabb, aláírt járművezetők.

A Microsoft részletes utasításokat, hogyan kell használni a Windows XP aláírás ellenőrző eszköz , hogy ellenőrizze az aláíratlan illesztőprogram fájlokat. Ez írja le a közös probléma a teljesítmény menedzsment aláíratlan illesztőprogramokat, így próbálja meg frissíteni vagy cserélni a aláíratlan illesztőprogramokat aláírt meghajtók, vagy tiltsa le az aláíratlan illesztőprogramokat, ha nem okoz ilyen problémát.

Letiltása aláíratlan illesztőprogram figyelmeztetések

Ez nem olyasmi, amit ajánlok, de a felhasználó akkor valóban letilthatja a figyelmeztetéseket aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP. Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza a Tulajdonságok az előugró menüben. Most kattintson a Hardver fülre, majd kattintson az Illesztőprogram aláírása gombra. Ezután válasszuk ki a Kihagyás lehetőséget, majd kattintson az OK gombra.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ha a Windows XP Professional, akkor is változtatni a biztonsági házirendeket, hogy tegyék ugyanezt.

Írja be a "secpol.msc" a Run opciót a Start menüben és nyomja meg az Entert. Majd keresse meg a Helyi házirend -> Biztonsági beállítások. Most meg, és módosítsa a beállítást "Devices: aláírt illesztőprogram telepítésekor viselkedés", hogy "csendben sikerül". Ez az újraindítást igényel a számítógépen.

Használja aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7

Windows 7 nem engedi, hogy telepítse aláíratlan illesztőprogramokat is. Annak ellenére, hogy jó, hogy megvédje az operációs rendszer telepítését potenciálisan megbízhatatlan vezetők, néhány esetben egyszerűen nincs aláírt illesztőprogramok állnak rendelkezésre, és az aláírás nélküli vezetők az egyetlen módja annak, hogy az eszköz a munka.
A Windows 7 letilthatja vezető aláírásával a Start menüben (F8), de meg kell tenni indításkor.
További lehetőség az, hogy használja a Group Policy Editor, amely működni fog a végső (és azt is gondolom, a Pro verzió):
- Indítsa el a csoportházirend-szerkesztő használatával a gpedit.msc parancsot a Start menüben.
- Válasszuk a User Config -> Admin Templ. -> Rendszer -> Driver telepítés
- Válassza IGNORE a legördülő listából

Ha a csoportházirend-szerkesztő opció nem áll rendelkezésre, akkor ezt a módszert:
- Elindít egy parancssor admin jogokkal (jobb klikk, és válassza a Futtatás rendszergazdaként)
- Típusú Bcdedit.exe -SET loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS és nyomja meg az Enter
- Típusú Bcdedit.exe -SET TESTSIGNING, és nyomja meg az Enter

Ezt követően meg kell tenni, hogy telepítse aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7.

Abban az esetben, vissza akar térni a változtatásokról DENABLE_INTEGRITY_CHECKS az utolsó lehetőség az első parancs és OFF helyett a második parancs.

Ha ez nem működik az Ön számára, akkor próbáljon meg bejelentkezni a meghajtó magad. A Windows támogatja a teszt üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy nem írták alá (de nem digitálisan ellenőrzött) illesztőprogramok betöltését. A segédprogram az úgynevezett digitális aláírás érvényesítése Overrider lehet használni erre a célra.
Frissíteni a vezetők néhány egyszerű lépésben, akkor a meghajtóprogram-frissítő eszköz .

»Térhálós«

Bejegyzés Kategória: Device Drivers

3 hozzászólás Add hozzá a saját

  • 1. Társadalmi Könyvjelző | Május 4, 2010 at 08:41

    - Még egyszer köszönöm a hozzájárulást KarmaLynx.com- ez biztosan segít valaki ki egyszer. Örülök, hogy már mind XP és-információk

  • 2. Amit Kumar | január 8, 2013 at 12:57

    Hello Én egy alkalmazás dolgozó csomagoló Windows 7 platform. Van ez aláíratlan illesztőprogram telepítése közben az alkalmazás neve "ClearOne Coverge konzol", de azt akarom, hogy használja azt aláírt illesztőprogram úgy, hogy fel lehet használni a csomagot a felügyelet nélküli, és a felhasználónak nem kell, hogy befolyásolja a telepítés ezt Unsigned driver. kérlek adj megvalósítható megoldást. Köszönöm

  • 3. Andy | január 9, 2013 at 04:39

    Amit Kumar - Csak úgy tudom, hogy működni fog minden esetben az, hogy írja alá a vezető. Tehát akkor kell egy kódot aláíró tanúsítványt adott.

Leave a Comment

Szükséges

Szükséges, rejtett

CAPTCHA Image
Kép frissítése
*

Néhány HTML nem engedélyezett:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback ezen a poszton | Iratkozz fel a hozzászólások RSS Feed keresztül


Feliratkozás www.DeviceDriverFinder.com

Regisztrálj a legújabb készülék és vezető hír!

Vélemények

Hasznos meghajtó Tools

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Legutóbbi hozzászólások

Fordító

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag