Aláírt illesztőprogramok és aláíratlan illesztőprogramok

Február 19, 2010

Amikor egy eszközillesztő telepítése a Windows, lehet, hogy láttam egy figyelmeztetést, hogy az illesztőprogram nincs aláírva. Ebben az esetben kézzel kell engedélyezni a telepítését és használatát, hogy az eszközmeghajtó.

A Vista például akkor látni az alábbi üzenet jelzi, hogy a Windows nem tudja ellenőrizni a kiadó ezt a szoftvert.

Unsigned driver install message

De mi a különbség az aláírt és aláíratlan illesztőprogramokat?

Az aláírt vezető alapvetően egy digitálisan aláírt illesztőprogram, ami azt jelenti, hogy a vezető szoftver jár egy digitális tanúsítvány, amely lehetővé teszi azonosítását a kiadó a vezető. Biztosítja továbbá, hogy a vezető soha nem módosította senki, mivel ez a korrupt aláírt állapotát, és ez aláírás nélküli.

Tehát egy aláírt illesztőprogram biztosítja, hogy a Windows automatikusan telepíti az illesztőprogramot, és megakadályozza a rosszindulatú szoftvereket kell telepíteni együtt a vezető. Tekintettel arra, hogy a járművezetők működik egy nagyon magas biztonsági szintet az operációs rendszer, akkor nagyon fontos, hogy biztonságos a járművezetők.

A Windows Vista, a Windows 2008 Server és a Windows 7 már érvényesíteni aláíratlan illesztőprogramok telepítése rendszergazdai szintű hozzáférést, de hogyan lehet tudni biztosan, hogy egy aláíratlan illesztőprogram biztonságos?

Nos, nem igazán. Tehát, mindig győződjön meg arról, hogy a biztonsági szoftver naprakész és aktív, és a biztonsági mentés, vagy hozzon létre egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt bármilyen változtatást a rendszer, különösen, ha telepíti eszközmeghajtók .

Ellenőrizze aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP

A Windows XP, érvényesítése aláírt vezetők nem áll fenn, így a kockázat a telepítés aláíratlan illesztőprogramok minden vonatkozó kockázat jóval magasabb.

Egy dolog, amit tehetünk, a Windows XP, hogy megtaláljuk az aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP, és ha lehetséges, cserélje ki őket az újabb, aláírt illesztőprogramokat.

Microsoft részletes utasításokat, hogyan kell használni a Windows XP aláírás-ellenőrző eszköz , hogy ellenőrizze a jelöletlen vezető fájlokat. Ez azt is leírja, a közös probléma energiagazdálkodási előjel nélküli vezetők, így próbálja frissíteni, vagy cserélje ki az aláíratlan meghajtók aláírt vezetők, vagy tiltsa le az aláíratlan illesztőprogramokat, ha nem okoz ilyen problémákat.

Letiltása aláíratlan illesztőprogram figyelmeztetések

Ez nem olyasmi, amit ajánlok, de a felhasználó akkor valóban letiltja a figyelmeztetéseket aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP. Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza a Tulajdonságok az előugró menüben. Most válassza ki a Hardver fülre, majd az Illesztőprogram aláírása gombra. Ezután válasszuk ki a figyelmen kívül hagyása opciót, és kattintson az OK gombra.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ha a Windows XP Professional, akkor is változtatni a biztonsági házirendeket, hogy tegyék ugyanezt.

Írja be "secpol.msc" a Futtatás opciót a Start menüben, és nyomja meg az Entert. Ezután keresse meg a Helyi házirend -> Biztonsági beállítások. Most meg és módosítsa a beállítást "Devices: aláíratlan illesztőprogram telepítése viselkedés", hogy "Némán sikerhez". Ehhez szükség van egy újraindítás a számítógép.

Használja aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7

Windows 7 nem teszi lehetővé, hogy telepítse az aláírás nélküli vezetők is. Bár jó, hogy megvédje az operációs rendszer telepítését potenciálisan megbízhatatlan vezetők, néhány esetben egyszerűen nincs aláírt illesztőprogramok áll rendelkezésre, és az aláírás nélküli illesztőprogramok az egyetlen módja annak, hogy a készülék működik.
A Windows 7 letilthatja vezető aláírásával a Start menüből (F8), de ez meg kell tenni indításkor.
További lehetőség az, hogy a Csoportházirend-szerkesztő, amely együtt fog működni a végső (és azt is gondolom, a Pro verzió):
- Indítsa el a csoportházirend-szerkesztő a gpedit.msc parancsot a Start menüben.
- Válasszuk az Egyéni Config -> Admin Templ. -> Rendszer -> illesztőprogram telepítése
- Válassza IGNORE a legördülő listából

Ha a csoportházirend-szerkesztő opció nem áll rendelkezésre, akkor ezt a módszert:
- Elkezd egy parancssort admin jogokkal (jobb klikk, és válassza a Futtatás rendszergazdaként)
- Típus Bcdedit.exe beállított loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS és nyomja meg az Enter
- Típus Bcdedit.exe beállított TESTSIGNING ON és nyomja meg az Enter

Ezt követően meg kell tenni, hogy telepítse az aláírás nélküli illesztőprogramok a Windows 7.

Ha szeretné, hogy visszatérjen a változások, használja DENABLE_INTEGRITY_CHECKS az utolsó lehetőséget az első parancs és OFF helyett a második parancsot.

Ha ez nem működik az Ön számára, akkor próbálj meg bejelentkezni a vezető magad. A Windows támogatja a teszt üzemmód, amely lehetővé teszi aláírt (de nem digitálisan ellenőrzött) illesztőprogramokat kell betölteni. A segédprogram nevű illesztőprogram Signature Enforcement Overrider lehet használni erre a célra.
Ha frissíti a vezetők néhány egyszerű lépésben, akkor a meghajtóprogram-frissítő eszköz .

»Térhálós«

Nevezési Kategória: Device Drivers

3 Comments Add meg a saját

  • 1.. Társadalmi Könyvjelző | Május 4, 2010 at 08:41

    - Még egyszer köszönöm a hozzájárulást KarmaLynx.com, ez biztosan segít valakit egyszer. Örülök, hogy már mind XP és és információs

  • 2.. Amit Kumar | január 8., 2013 at 12:57

    Hello Én egy alkalmazás csomagoló dolgozik a Windows 7 platformon. Van ez aláíratlan illesztőprogram telepítése közben az alkalmazás neve "ClearOne Coverge console", de azt akarom, hogy használni, mint aláírt illesztőprogram úgy, hogy fel lehet használni a csomag felügyelet nélkül, és a felhasználónak nem kell, hogy befolyásolja a telepítés ennek Unsigned vezető. kérjük, adja meg lehetséges megoldás. Köszönöm

  • 3.. Andy | január 9., 2013 at 04:39

    @ Amit Kumar - Csak úgy tudom, hogy működni fog minden esetben, hogy írja alá a vezető. Szóval, akkor kell egy kódot aláíró tanúsítványt adott.

Leave a Comment

Kötelező

Szükséges, rejtett

CAPTCHA Image
Frissítés Kép
*

Néhány HTML nem engedélyezett:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback ezt a hozzászólást | Iratkozz fel a hozzászólások RSS Feed keresztül


Feliratkozás a www.DeviceDriverFinder.com

Regisztrálj a legújabb készülék és vezető hír!

Vélemények

Hasznos illesztőprogram eszközök

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Legutóbbi megjegyzések

Fordító

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag