Aláírt illesztőprogramok és aláíratlan illesztőprogramok

Február 19, 2010

Amikor egy eszközillesztő telepítése a Windows, lehet, hogy láttam egy figyelmeztetést, hogy az illesztőprogram nincs aláírva. Ebben az esetben kézzel kell engedélyezni a telepítését és használatát az illesztőprogram.

A Vista például akkor látni az alábbi üzenet jelzi, hogy a Windows nem tudja ellenőrizni a kiadó ezt a szoftvert.

Unsigned driver install message

De mi a különbség az aláírt és aláíratlan illesztőprogramokat?

A aláírt vezető alapvetően egy digitálisan aláírt driver, ami azt jelenti, hogy a vezető szoftver társított digitális tanúsítvány, amely lehetővé teszi azonosítását a kiadó a vezető. Biztosítja továbbá, hogy a vezető nem módosította senki más, mivel ez a korrupt aláírt állapotát és azt aláírva.

Tehát egy aláírt illesztőprogram biztosítja, hogy a Windows automatikusan telepíti az illesztőprogramot, és megakadályozza, hogy rosszindulatú szoftvereket kell telepíteni együtt a sofőr. Tekintettel arra, hogy a járművezetők működik igen magas biztonsági szintet az operációs rendszer, akkor nagyon fontos, hogy biztonságos járművezetők.

Windows Vista, Windows 2008 szerver és Windows 7 már érvényesíteni aláíratlan illesztőprogramok telepítése rendszergazdai szintű hozzáférést, de hogyan lehet tudni biztosan, hogy az aláíratlan illesztőprogram biztonságos?

Nos, akkor nem igazán. Tehát, mindig győződjön meg arról, hogy a biztonsági szoftver naprakész és aktív, és hogy egy biztonsági másolatot, vagy hozzon létre egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt bármilyen változtatást a rendszer, különösen, ha a telepítés eszközmeghajtók .

Ellenőrizze aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP

A Windows XP, a végrehajtás az aláírt vezetők nem áll fenn, így a kockázat telepítésének aláíratlan illesztőprogramok minden vonatkozó kockázat jóval magasabb.

Az egyik dolog, amit tehetünk, a Windows XP, hogy megtalálja az aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP, és ha lehetséges, azok helyébe újabb, aláírt járművezetők.

A Microsoft részletes utasításokat, hogyan kell használni a Windows XP aláírás ellenőrző eszköz , hogy ellenőrizze az aláíratlan illesztőprogram fájlokat. Ez azt is leírja, a közös probléma energiagazdálkodási előjel nélküli vezetők, így próbálja meg frissíteni, vagy cserélje ki az aláíratlan meghajtók aláírt vezetők, vagy tiltsa le az aláíratlan illesztőprogramokat ha azok okoznak ilyen problémákat.

Letiltása aláíratlan illesztőprogram figyelmeztetések

Ez nem olyasmi, amit ajánlok, de a felhasználó akkor valóban letilthatja a figyelmeztetéseket aláíratlan illesztőprogramok a Windows XP. Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza a Tulajdonságok, a felugró menüből. Most válassza ki a Hardver fülre, majd kattintson az Illesztőprogram aláírása gombra. Ezután a Kihagyás lehetőséget választja, és kattintson az OK gombra.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Ha a Windows XP Professional, akkor is változtatni a biztonsági intézkedéseket, és nem ugyanaz.

Írja be a "secpol.msc" a Run opciót a Start menüben és nyomja meg az Entert. Ezután keresse meg a Helyi házirend -> Biztonsági beállítások. Most meg, és módosítsa a beállítást "Devices: aláíratlan illesztőprogram telepítése viselkedés", hogy "csendes sikerül". Ez megköveteli egy újraindítás a számítógép.

Használja aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7

Windows 7 nem engedi telepíteni aláíratlan illesztőprogramokat is. Bár jó, hogy megvédje az operációs rendszer telepítését, potenciálisan megbízhatatlan vezetők, néhány esetben egyszerűen nincs aláírt illesztőprogramok állnak rendelkezésre, és az aláírás nélküli vezetők az egyetlen módja annak, hogy az eszköz a munka.
A Windows 7, akkor tiltsa vezető aláírását a Start menüben (F8), de meg kell tenni indításkor.
További lehetőség, hogy használja a Group Policy szerkesztő, amely működni fog a végső (és azt is gondolom, a Pro verzió):
- Indítsa el a csoportházirend-szerkesztő használatával a gpedit.msc parancsot a Start menüben.
- Válassza a User Config -> Admin Templ. -> Rendszer -> Driver telepítés
- Válassza IGNORE a legördülő listából

Ha a csoportházirend-szerkesztő opció nem áll rendelkezésre, akkor ezt a módszert használja:
- Elindít egy parancssor admin jogokkal (jobb klikk, és válassza a Futtatás rendszergazdaként)
- Típusú Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS és nyomja meg az Enter
- Típusú Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON és nyomja meg az Enter

Ezt követően meg kell tenni, hogy telepítse aláíratlan illesztőprogramok a Windows 7.

Abban az esetben, ha vissza akar térni a változásokat, használja DENABLE_INTEGRITY_CHECKS az utolsó lehetőség az első parancs és OFF helyett a második parancs.

Ha ez nem működik az Ön számára, akkor próbáljon meg bejelentkezni a meghajtó magad. A Windows támogatja a teszt üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy aláírt, (de nem digitálisan ellenőrzött) illesztőprogramok betöltését. A segédprogram nevű illesztőprogram Signature Enforcement Overrider lehet használni erre a célra.
Ahhoz, hogy frissíti a vezetők néhány egyszerű lépésben, akkor egy driver frissítés eszköz .

"Térhálós"

Nevezési Kategória: Device Drivers

3 hozzászólás Add hozzá a saját

  • 1. Társadalmi Könyvjelző | május 4, 2010 at 08:41

    - Még egyszer köszönöm a hozzájárulást KarmaLynx.com- ez biztosan segít valaki ki egyszer. Örülök, hogy egyszerre volt XP és és információk

  • 2. Amit Kumar | január 8, 2013 at 12:57

    Hello Én egy alkalmazás dolgozó csomagoló Windows 7 platform. Van ez aláíratlan illesztőprogram telepítése közben az alkalmazás neve "ClearOne Coverge konzol", de azt akarom, hogy használja azt aláírt illesztőprogram úgy, hogy fel lehet használni a csomagom a felügyelet nélküli és a felhasználónak nem kell, hogy befolyásolja a telepítés e Jelöletlen vezető. kérek kivitelezhető megoldás. Köszönöm

  • 3. Andy | január 9, 2013 at 04:39

    Amit Kumar - Csak úgy tudom, hogy működni fog minden esetben jelentkezik a vezető. Szóval akkor kell egy kódot aláíró tanúsítványt adott.

Leave a Comment

Kötelező

Szükséges, rejtett

CAPTCHA Image
Kép frissítése
*

Néhány HTML engedélyezve:
<a <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback ezt a bejegyzést | Iratkozz fel a hozzászólások RSS Feed keresztül


Feliratkozás www.DeviceDriverFinder.com

Regisztrálj a legújabb készülék és vezető hír!

Vélemények

Hasznos Pilóta eszközök

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Legutóbbi megjegyzések

Fordító

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag