Ondertekend Drivers en Unsigned Drivers

19 februari 2010

Wanneer u een stuurprogramma in Windows te installeren, kun je een waarschuwing dat de bestuurder niet is ondertekend hebben gezien. In dat geval moet u de installatie en het gebruik van dat apparaat driver handmatig te staan.

In Vista bijvoorbeeld zou je het onderstaande bericht dat aangeeft dat Windows de uitgever van dit stuurprogramma niet kan verifiëren zien.

Unsigned driver install message

Maar wat is het verschil tussen ondertekend en unsigned drivers?

Een ondertekende bestuurder is eigenlijk een digitaal ondertekend stuurprogramma, hetgeen betekent dat het stuurprogramma is verbonden met een digitaal certificaat dat de identificatie van de uitgever van de bestuurder mogelijk maakt. Het zorgt er ook voor dat de bestuurder nooit is gewijzigd door iemand anders, als die kapot zou de ondertekende status en maken het niet ondertekend.

Dus met behulp van een ondertekende driver zal ervoor zorgen dat Windows automatisch de driver kunt installeren en voorkomt dat schadelijke software, samen met de driver te installeren. Aangezien bestuurders werken op een hoog beveiligingsniveau van het besturingssysteem, is het zeer belangrijk om veilig drivers.

Windows Vista, Windows 2008 Server en Windows 7 nu al af te dwingen unsigned drivers te worden geïnstalleerd met administrator niveau toegang, maar hoe kun je zeker weten dat er een niet-ondertekend stuurprogramma veilig is?

Nou, je kunt echt niet. Dus altijd voor zorgen dat uw beveiligingssoftware up-to-date en actief, en maak een back-up of een systeem herstelpunt voordat u wijzigingen aan uw systeem te maken, in het bijzonder bij het ​​installeren van stuurprogramma's .

Controleer unsigned drivers in Windows XP

In Windows XP, de handhaving van de ondertekende drivers niet aanwezig is, waardoor de kans op het installeren van niet-ondertekende stuurprogramma's met alle bijbehorende risico's is veel hoger.

Een ding dat je kunt doen in Windows XP is om de unsigned drivers in Windows XP te vinden en, indien mogelijk, te vervangen door nieuwere, ondertekend chauffeurs.

Microsoft heeft instructies over hoe u het gebruik van gedetailleerde Windows XP Signature Verification Tool om de unsigned driver bestanden te controleren. Dit beschrijft ook het gemeenschappelijke probleem met power management in unsigned drivers, zodat u kunt proberen bij te werken of te vervangen van de niet-ondertekende stuurprogramma ondertekend door bestuurders, of de niet-ondertekende stuurprogramma te schakelen als ze dergelijke problemen veroorzaken.

Unsigned Driver Waarschuwingen uitschakelen

Het is niet iets dat we aanraden, maar als gebruiker kun je eigenlijk de waarschuwingen betreffende de niet-ondertekende stuurprogramma's in Windows XP uit te schakelen. Rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen in het pop-upmenu. Selecteer nu het tabblad Hardware en klik op de Handtekeningverificatie knop. Vervolgens selecteert u de optie Negeren en klik op OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Als u Windows XP Professional, kunt u ook het beveiligingsbeleid te veranderen om hetzelfde te doen.

Typ "secpol.msc" bij de optie Uitvoeren in het menu Start en druk op Enter. Blader dan naar Lokaal beleid -> Beveiligingsopties. Nu vinden en verander de optie "Apparaten: Unsigned driver installatie gedrag" op "Stil slagen". Dit vereist een herstart van de computer.

Gebruik unsigned drivers in Windows 7

Windows 7 zal niet toestaan ​​dat u ondertekende stuurprogramma's installeren. Hoewel het goed is om een ​​besturingssysteem te beschermen tegen het installeren van potentieel onbetrouwbare chauffeurs, in sommige gevallen is er gewoon geen ondertekend drivers beschikbaar, en de niet-ondertekende stuurprogramma's zijn de enige manier om een ​​apparaat te laten werken.
In Windows 7 kunt u het ondertekenen van het menu Start (F8) driver uit te schakelen, maar dat zal moeten tijdens elke boot worden gedaan.
Andere opties zijn om de Groepsbeleid-editor, die zal werken voor het uiteindelijke gebruik (en ik geloof ook de Pro-versie):
- Start de Groepsbeleid-editor met behulp van de gpedit.msc opdracht in het startmenu.
- Selecteer Gebruiker Config -> Admin Templ. -> Systeem -> Driver installatie
- Selecteer NEGEREN in het uitklapmenu

Als de optie Group Policy Editor niet beschikbaar is, kunt u deze methode gebruiken:
- Start een opdrachtprompt met admin rechten (klik met de rechtermuisknop en kies Uitvoeren als Administrator)
- Het type bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS en druk op Enter
- Het type bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON en druk op Enter

Hierna moet je in staat om niet-ondertekende stuurprogramma's installeren in Windows 7.

In het geval dat u de wijzigingen ongedaan te maken, gebruiken DENABLE_INTEGRITY_CHECKS als de laatste optie in het eerste commando en UIT in plaats van ON in de tweede opdracht.

Als dit allemaal niet werkt voor u, kunt u proberen het ondertekenen van de bestuurder zelf. Windows ondersteunt een testmodus die ondertekend maakt (maar niet digitaal gecontroleerd) drivers worden geladen. Een utility genaamd Driver Signature Enforcement overrider kan worden gebruikt voor dit doel.
Om uw drivers te updaten in een paar eenvoudige stappen kunt u een gebruiken driver update tool .

»Verknoopt«

Entry Geplaatst onder: Device Drivers

3 Reacties Voeg je eigen

  • . 1 Social Bookmarking | 4 mei 2010 om 08:41

    - Nogmaals bedankt voor de bijdrage aan KarmaLynx.com- dit zeker zal helpen iemand op een dag. Blij dat het had zowel XP, en & informatie-

  • 2. Amit Kumar | 8 januari 2013 om 12:57

    Hallo ik ben een toepassing verpakker op Windows 7 platform. Ik kreeg deze unsigned driver tijdens het installeren van de applicatie genoemd als "ClearOne coverge console", maar ik wil het gebruiken als ondertekend stuurprogramma, zodat het gebruikt kan worden in mijn pakket als onbeheerd en moet de gebruiker niet hoeft te communiceren met de installatie van deze Unsigned driver. geef me haalbare oplossing voor. Dankjewel

  • . 3 Andy | 9 januari 2013 om 04:39

    Amit Kumar - De enige manier die ik ken die zal werken in alle gevallen is om de bestuurder te ondertekenen. Dus je zult een code signing certificaat voor nodig.

Laat een reactie achter

Verplicht

Verplicht, verborgen

CAPTCHA Image
Ververs afbeelding
*

Sommige HTML toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback dit bericht | Abonneer u op de reacties via RSS Feed


Abonneren op www.DeviceDriverFinder.com

Abonneer u op de nieuwste apparaat & driver nieuws!

Beoordelingen

Handige Driver Gereedschap

Categorieën

Recente Berichten

Recente Reacties

Vertaler

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag