Drivere semnat și driverele nesemnate

19 februarie 2010

Când instalați un driver de dispozitiv în Windows, este posibil să fi văzut un avertisment că șoferul nu este semnat. În acest caz, aveți nevoie pentru a autoriza instalarea manual și utilizarea acestui driver de dispozitiv.

In Vista, de exemplu, veți vedea mesajul de mai jos indică faptul că Windows nu poate verifica editorul acestui software de driver.

Unsigned driver install message

Dar ceea ce este diferența dintre șoferii semnate și nesemnate?

Un șofer a semnat este de fapt un driver semnat digital, ceea ce înseamnă că software-ul de driver este asociat cu un certificat digital, care permite identificarea editorul a conducătorului auto. De asemenea, se asigură faptul că șoferul nu a fost modificat de către altcineva, cum că ar fi corupt statutul semnat și să-l nesemnate.

Deci, folosind un driver semnat va asigura că Windows poate instala automat driverul și împiedică software rău intenționat pentru a fi instalat împreună cu șoferul. Având în vedere că șoferii operează la un nivel foarte înalt de securitate în sistemul de operare, este foarte important să utilizați drivere sigure.

Windows Vista, Windows Server 2008 și Windows 7 aplica deja driverele nesemnate care urmează a fi instalate cu ajutorul acces la nivel de administrator, dar cum poți știi sigur că un driver nesemnat este în siguranță?

Ei bine, nu poate într-adevăr. Deci, întotdeauna asigurați-vă că software-ul de securitate este de până la data și activ, și să facă o copie de rezervă sau de a crea un sistem de punct de restaurare înainte de a face orice modificări la sistemul dvs., mai ales atunci când instalarea driverelor de dispozitiv .

Verificați driverele nesemnate în Windows XP

În Windows XP, punerea în aplicare a conducătorilor auto semnate nu este prezent, astfel că riscul de a instala driverele nesemnate, cu toate riscurile asociate este mult mai mare.

Un lucru care le puteți face în Windows XP este de a găsi driverele nesemnate în Windows XP și, dacă este posibil, să le înlocuiască cu drivere mai noi, semnate.

Microsoft a detaliat instrucțiuni cu privire la modul de utilizare a Windows XP instrument de verificare Signature pentru a verifica fișierele de driver nesemnat. Aceasta descrie, de asemenea, problema comună cu power management în driverele nesemnate, astfel încât să puteți încerca pentru a actualiza sau înlocui driverele nesemnate de către conducătorii auto semnate, sau dezactivați driverele nesemnate, dacă acestea nu provoacă astfel de probleme.

Dezactivați nesemnate Avertismente driver

Aceasta nu este ceva ce recomanda, dar ca un utilizator se poate dezactiva de fapt, avertismentele cu privire la driverele nesemnate în Windows XP. Faceți clic dreapta pe pictograma My Computer și selectați Properties din meniul pop-up. Acum, selectați fila Hardware, și faceți clic pe butonul Driver Signing. Apoi, selectați opțiunea Ignoră și faceți clic pe OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Dacă utilizați Windows XP Professional, puteți modifica, de asemenea, politicile de securitate să facă același lucru.

Tip "secpol.msc" la opțiunea Run din meniul Start și apăsați Enter. Apoi, căutați Local Policies -> Opțiuni de securitate. Acum găsi și schimba opțiunea "Devices: driver nesemnat comportament instalare" la "tăcere reuși". Acest lucru necesită o repornire a computerului.

Utilizați driverele nesemnate în Windows 7

Windows 7 nu va permite să instalați drivere nesemnate, de asemenea. Deși este bine să protejeze un sistem de operare de la instalarea driverelor potențial nesigure, în unele cazuri, există pur și simplu nu sunt drivere semnate la dispoziție, iar driverele nesemnate sunt singura modalitate de a face o lucrare dispozitiv.
În Windows 7, puteți dezactiva semnare șofer din meniul Start (F8), dar care va trebui să fie făcut în timpul fiecare boot.
Alte opțiuni sunt de a utiliza editorul de politică de grup, care va lucra pentru Ultimate (și eu cred că, de asemenea, versiunile Pro):
- Începe Group Policy Editor folosind comanda gpedit.msc din meniul Start.
- Selectați User Config -> Admin Templ. -> System -> instalare driver
- Selectați IGNORE în meniul derulant

În cazul în care opțiunea Group Policy Editor nu este disponibil, puteți folosi această metodă:
- Începe un prompt de comandă cu drepturi de administrator (click dreapta si selectati Run as Administrator)
- Tip Bcdedit.exe loadoptions -Set DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS și apăsați Enter
- Tip Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON și apăsați Enter

După aceasta, ar trebui să fie în măsură de a instala driverele nesemnate în Windows 7.

În cazul în care doriți să reveniți schimbările, folosiți DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ca ultimă opțiune, în prima comandă și OFF in loc de ON în a doua comanda.

Dacă toate acestea nu funcționează pentru tine, puteți să încercați să vă conectați șoferul singur. Windows acceptă un mod de testare care permite semnat (dar nu verificate digital) conducători auto care urmează să fie încărcate. Un utilitar numit driver Signature Enforcement Overrider pot fi utilizate în acest scop.
Pentru a actualiza driverele în câțiva pași simpli, puteți folosi un instrument de actualizare driver .

»« Reticulat

Intrarea Filed under: Device Drivers

3 Comentarii Adauga propria ta

  • . 1 Social marcare | 04 mai 2010 la 08:41

    - Multumesc din nou pentru contribuția la KarmaLynx.com- acest lucru va ajuta cu siguranta pe cineva într-o zi. Mă bucur că a avut atât XP, și & informational

  • 2. Amit Kumar | 08 ianuarie 2013 la 12:57

    Buna ziua Sunt un ambalator aplicație de lucru pe Windows 7 Platform. Am primit acest driver nesemnat în timp ce instalarea aplicației numit "consola ClearOne Coverge", dar vreau să-l folosească ca a semnat șofer, astfel încât să poată fi utilizat în pachetul meu ca nesupravegheat și utilizatorul nu trebuie să interacționeze cu instalarea acestui nesemnate Driver. te rog da-mi soluție fezabilă pentru. Multumesc

  • . 3 Andy | 09 ianuarie 2013 la 04:39

    Amit Kumar - Singurul mod în care știu că va lucra în toate cazurile, este de a semna driver-ul. Deci, veți avea nevoie de un certificat de semnare cod pentru asta.

Lăsați un comentariu

Necesar

Obligatoriu, ascuns

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Unele HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback acest post | Aboneaza-te la comentarii prin RSS Feed


Aboneaza-te la www.DeviceDriverFinder.com

Aboneaza-te la cele mai recente dispozitiv și șofer de știri!

Recenzii

Utile Instrumente driver

Categorii

Posturi recente

Comentarii recente

Traducător

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag