Drivere semnate și drivere nesemnate

19 februarie 2010

Când instalați un driver de dispozitiv în Windows, este posibil să fi văzut un avertisment că șoferul nu este semnat. În acest caz, trebuie să autorizeze manual instalarea și utilizarea acestui driver de dispozitiv.

În Vista, de exemplu, veți vedea mesajul de mai jos indică faptul că Windows nu poate verifica editorul acestui software de driver.

Unsigned driver install message

Dar ceea ce este diferența dintre drivere semnate și nesemnate?

Un conducător auto semnat este de fapt un driver semnat digital, ceea ce înseamnă că software-ul de driver este asociat cu un certificat digital care permite identificarea editorul a conducătorului auto. De asemenea, se asigură că șoferul nu a fost modificat de oricine altcineva, cum că ar fi corupt statutul semnat și să-l nesemnate.

Deci, folosind un driver semnat va asigura că Windows poate instala automat driverul și împiedică software rău intenționat pentru a fi instalat împreună cu driverul. Având în vedere că șoferii funcționeze la un nivel foarte ridicat de securitate în sistemul de operare, este foarte important să se utilizeze drivere sigure.

Windows Vista, Windows 2008 Server și Windows 7 să aplice deja drivere nesemnate pentru a fi instalate cu ajutorul acces la nivel de administrator, dar cum poți ști sigur că un driver nesemnat este sigur?

Ei bine, nu poate într-adevăr. Deci, întotdeauna asigurați-vă că software-ul de securitate este de până la data și activ, și de a face o copie de rezervă sau de a crea un sistem de punct de restaurare înainte de a face orice modificări la sistemul dumneavoastră, mai ales atunci când instalarea driverelor de dispozitiv .

Verificați driverele nesemnate în Windows XP

În Windows XP, aplicarea de drivere semnate nu este prezent, astfel că riscul de instalarea driverelor nesemnate, cu toate riscurile asociate este mult mai mare.

Un lucru pe care le puteți face în Windows XP este de a găsi driverele nesemnate în Windows XP și, dacă este posibil, să le înlocuiască cu drivere mai noi, semnate.

Microsoft a detaliat instrucțiuni cu privire la modul de utilizare a Windows XP instrument de verificare Signature pentru a verifica fișierele de driver nesemnat. Aceasta descrie, de asemenea, problema comună cu managementul putere în driverele nesemnate, astfel încât să puteți încerca pentru a actualiza sau de a înlocui driverele nesemnate de drivere semnate, sau dezactivați driverele nesemnate, dacă acestea nu provoacă astfel de probleme.

Dezactiva nesemnate Avertismente driver

Nu este ceva ce ne recomanda, dar în calitate de utilizator, puteți dezactiva de fapt, avertismentele cu privire la driverele nesemnate în Windows XP. Faceți clic dreapta pe pictograma My Computer și selectați Properties din meniul pop-up. Acum, selectați fila Hardware, apoi faceți clic pe butonul Driver Signing. Apoi, selectați opțiunea Ignoră și faceți clic pe OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Dacă utilizați Windows XP Professional, puteți modifica, de asemenea, politicile de securitate să facă același lucru.

De tip "secpol.msc" la opțiunea Run din meniul Start și apăsați Enter. Apoi, căutați Local Policies -> Opțiuni de securitate. Acum a găsi și de a schimba opțiunea "Devices: driver nesemnat comportament de instalare" la "tăcere reuși". Acest lucru necesită o repornire a computerului.

Utilizați driverele nesemnate în Windows 7

Windows 7 nu va permite să instalați drivere nesemnate, de asemenea. Deși este bun pentru a proteja un sistem de operare de la instalarea driverelor potențial nesigure, în unele cazuri, nu pur și simplu nu sunt semnate drivere disponibile, iar driverele nesemnate sunt singura modalitate de a face un lucru dispozitiv.
În Windows 7, puteți dezactiva semnarea driverelor din meniul Start (F8), dar care va trebui să se facă în timpul fiecare boot.
Alte opțiuni sunt de a utiliza editorul de politică de grup, care va lucra pentru Ultimate (și cred că, de asemenea, versiunile Pro):
- De a porni Group Policy Editor folosind comanda gpedit.msc din meniul de start.
- Selectați User Config -> Admin Templ. -> Sistem -> instalare driver
- Selectați IGNORE în caseta verticală

În cazul în care opțiunea Group Policy Editor nu este disponibil, puteți folosi această metodă:
- Începe un prompt de comandă cu drepturi de administrator (click dreapta și selectați Executare ca administrator)
- Tip Bcdedit.exe-set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS și apăsați Enter
- De tip Bcdedit.exe set TESTSIGNING ON și apăsați Enter

După aceasta, ar trebui să fie în măsură de a instala drivere nesemnate în Windows 7.

În cazul în care doriți să reveniți schimbările, folosiți DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ca ultimă opțiune, în prima comandă și OFF în loc de ON în a doua comandă.

Dacă toate acestea nu funcționează pentru tine, puteți încerca semnarea șoferul singur. Windows acceptă un mod de testare care permite semnat (dar nu a verificat digital) conducătorii auto să fie încărcate. Un utilitar numit Semnătura șoferului de executare Overrider pot fi utilizate în acest scop.
Pentru a actualiza driver-ele dvs. în câțiva pași simpli, puteți folosi un instrument de actualizare driver .

»« Reticulat

Entry Filed under: Device Drivers

3 Comentarii Adauga propriul tau

  • . 1 Social marcare | 04 mai 2010 la 08:41

    - Multumesc din nou pentru contribuția la KarmaLynx.com-acest lucru va ajuta cu siguranta pe cineva într-o zi. Mă bucur că a avut atât XP, și & informații

  • . 2 Amit Kumar | 08 ianuarie 2013 la 12:57

    Buna ziua Sunt un ambalator aplicație de lucru pe Windows 7 platforma. Am primit acest driver nesemnat în timp ce instalarea aplicației numit "consola ClearOne Coverge", dar vreau să-l folosească ca a semnat șofer, astfel încât să poată fi utilizat în pachetul meu ca nesupravegheat și utilizatorul nu trebuie să interacționeze cu instalarea acestui nesemnate șofer. te rog da-mi soluție fezabilă pentru. Mulțumesc

  • 3. Andy | 09 ianuarie 2013 la 04:39

    @ Amit Kumar - Singura cale știu că va lucra în toate cazurile este să semneze șoferului. Deci, veți avea nevoie de un certificat de semnare cod pentru asta.

Lasă un comentariu

Necesar

Necesar, ascuns

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Unele HTML permis:
<a href="" title=""> <acronym title=""> <abbr title=""> <b> <BLOCKQUOTE> cite=""> <CITE> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback acest post | Aboneaza-te la comentarii prin RSS Feed


Aboneaza-te la www.DeviceDriverFinder.com

Aboneaza-te la ultimul aparat si driver stiri!

Recenzii

Instrumente utile driver

Categorii

Posturi recente

Comentarii recente

Translator

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag