Drivere semnate și driverele nesemnate

19 februarie 2010

Când instalați un driver de dispozitiv în Windows, este posibil să fi văzut un avertisment că șoferul nu este semnat. În acest caz, trebuie să autorizeze manual instalarea și utilizarea de care driver de dispozitiv.

În Vista, de exemplu, vei vedea mesajul de mai jos indică faptul că Windows nu poate verifica editorul acestui software de driver.

Unsigned driver install message

Dar care este diferența dintre conducătorii auto semnate și nesemnate?

Un conducător auto a semnat este de fapt un șofer semnat digital, ceea ce înseamnă că software-ul driverului este asociat cu un certificat digital care permite identificarea editorului a conducătorului auto. De asemenea, asigură că șoferul nu a fost modificat de oricine altcineva, deoarece acest lucru ar corupt statutul semnat și să-l nesemnate.

Deci, folosind un driver semnat va asigura că Windows poate instala automat driverul și împiedică software rău intenționat să fie instalat împreună cu driverul. Având în vedere că șoferii funcționează la un nivel foarte ridicat de securitate în sistemul de operare, este foarte important să se folosească drivere sigure.

Windows Vista, Windows Server 2008 și Windows 7 aplica deja driverele nesemnate urmează să fie instalate folosind accesul la nivel de administrator, dar cum poți ști sigur că un driver nesemnat este sigur?

Ei bine, nu poți cu adevărat. Deci, întotdeauna asigurați-vă că software-ul de securitate este de până la data și activ, și să facă o copie de rezervă sau crea un sistem de puncte de restaurare înainte de a face orice modificări la sistemul dvs., mai ales atunci când instalați drivere de dispozitiv .

Verificați driverele nesemnate în Windows XP

În Windows XP, punerea în aplicare a conducătorilor auto semnate nu este prezent, astfel că riscul de instalarea driverelor nesemnate cu toate riscurile asociate este mult mai mare.

Un lucru care le puteți face în Windows XP este de a găsi driverele nesemnate în Windows XP și, dacă este posibil, înlocuiți-le cu drivere mai noi, semnate.

Microsoft a detaliat instrucțiuni privind modul de utilizare a Windows XP Instrumentul de verificare Signature pentru a verifica fișierele de driver nesemnat. Aceasta descrie, de asemenea, comun problema cu managementul putere în driverele nesemnate, astfel încât să puteți încerca pentru a actualiza sau înlocui driverele nesemnate de către conducătorii auto semnate, sau dezactivați driverele nesemnate, dacă acestea nu provoacă astfel de probleme.

Dezactivați nesemnate Avertismente pilotului

Aceasta nu este ceva recomandăm, ci ca un utilizator puteti dezactiva de fapt avertismente cu privire la driverele nesemnate în Windows XP. Faceți clic dreapta pe pictograma My Computer și selectați Properties din meniul pop-up. Acum, selectați fila Hardware și faceți clic pe butonul de semnare Driver. Apoi, selectați opțiunea Ignoră și faceți clic pe OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Dacă utilizați Windows XP Professional, puteți modifica, de asemenea, politicile de securitate să facă același lucru.

Tip "secpol.msc" la opțiunea Run din meniul Start și apăsați Enter. Apoi, căutați Politici locale -> Opțiuni de securitate. Acum găsi și schimba opțiunea "Devices: driver nesemnat comportament instalare" la "silențios reuși". Acest lucru necesită o repornire a computerului.

Utilizarea drivere nesemnate în Windows 7

Windows 7 nu va permite să instalați drivere nesemnate, de asemenea. Deși este bine să protejeze un sistem de operare de la instalarea driverelor potențial nesigure, în unele cazuri, acolo pur și simplu nu sunt drivere semnate disponibile, iar driverele nesemnate sunt singura modalitate de a face un lucru dispozitiv.
În Windows 7, puteți dezactiva semnare șofer din meniul Start (F8), dar care vor trebui să fie făcut în timpul fiecare pornire.
Alte opțiuni de a utiliza editorul de politică de grup, care va lucra pentru Ultimate (și cred că, de asemenea, versiunile Pro):
- Începe Group Policy Editor folosind comanda gpedit.msc în meniul de start.
- Selectați User Config -> Admin Templ. -> System -> de instalare
- Selectați IGNORE în meniul derulant

Dacă opțiunea Group Policy Editor nu este disponibil, puteți folosi această metodă:
- Începe un prompt de comandă cu drepturi de administrator (click dreapta și selectați Executare ca administrator)
- Tipul Bcdedit.exe loadoptions -Set DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS și apăsați Enter
- Tipul Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON și apăsați Enter

După aceasta, ar trebui să fie în măsură să instalați driverele nesemnate în Windows 7.

În cazul în care doriți să reveniți modificările, folosiți DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ca ultimă opțiune în prima comandă și OFF în loc de ON în a doua comanda.

Daca toate acestea nu funcționează pentru tine, puteți încerca semnarea driverul singur. Windows acceptă un mod de testare care permite semnat (dar nu a verificat digital) conducătorii auto să fie încărcate. Un utilitar numit driver Semnătura Executarea Overrider puteti folosi in acest scop.
Pentru a actualiza driverele în câțiva pași simpli, puteți utiliza un instrument de actualizare driver .

»« Reticulat

Intrare Filed under: Device Drivers

3 Comentarii Adauga opinia ta

  • . 1 Social marcare | 04 mai 2010 la 08:41

    - Multumesc din nou pentru contribuția la KarmaLynx.com- acest lucru va ajuta cu siguranta pe cineva într-o zi. Mă bucur că a avut atât XP, și-informational

  • 2. Amit Kumar | 08 ianuarie 2013 la 12:57

    Buna ziua Sunt un ambalator care aplicație de lucru pe Windows 7 Platform. Am primit acest driver nesemnat în timp ce instalarea aplicației numit "consola ClearOne Coverge", dar vreau să-l folosească ca a semnat driver pentru a putea fi folosit în pachetul meu ca nesupravegheat și utilizatorul nu trebuie să interacționeze cu instalarea acestui nesemnate Driver. vă rog da-mi soluție fezabilă pentru. Mulțumesc

  • . 3 Andy | 09 ianuarie 2013 la 04:39

    Amit Kumar - Singura cale știu că va lucra în toate cazurile este să semneze conducătorului auto. Deci, veți avea nevoie de un certificat de semnare cod pentru asta.

Lăsați un comentariu

Necesar

Necesar, ascuns

CAPTCHA Image
Improspateaza imaginea
*

Unele HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote citează = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q citează = ""> <strike> <strong>

Trackback acest post | Aboneaza-te la comentarii prin RSS Feed


Aboneaza-te la www.DeviceDriverFinder.com

Aboneaza-te la cele mai recente dispozitiv și conducător auto știri!

Review

Instrumente utile pilotului

Categorii

Posturi recente

Comentarii recente

Translator

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag