Drivere semnate și driverele nesemnate

19 februarie 2010

Când instalați un driver de dispozitiv în Windows, este posibil să fi văzut un avertisment că șoferul nu este semnat. În acest caz, aveți nevoie pentru a autoriza instalarea manual și utilizarea acestui driver de dispozitiv.

În Vista, de exemplu, veți vedea mesajul de mai jos indică faptul că Windows nu poate verifica editorul acestui software de driver.

Unsigned driver install message

Dar ceea ce este diferența dintre conducătorii auto semnate și nesemnate?

Un conducător auto a semnat este de fapt un driver semnat digital, ceea ce înseamnă că software-ul șoferului este asociat cu un certificat digital, care permite identificarea editorul a conducătorului auto. De asemenea, se asigură faptul că șoferul nu a fost modificat de oricine altcineva, cum că ar fi corupt statutul semnat și să-l nesemnate.

Deci, folosind un driver semnat va asigura că Windows poate instala automat driverul și previne software rău intenționat să fie instalat împreună cu driverul. Având în vedere că șoferii opereze la un nivel foarte înalt de securitate în sistemul de operare, este foarte important să se folosească drivere sigure.

Windows Vista, Windows Server 2008 și Windows 7 să aplice deja driverele nesemnate care urmează să fie instalate cu ajutorul acces la nivel de administrator, dar cum poți ști sigur că un driver nesemnat este sigur?

Ei bine, nu poți într-adevăr. Deci, întotdeauna asigurați-vă că software-ul de securitate este de până la data și activ, și să facă o copie de rezervă sau de a crea un sistem de punct de restaurare înainte de a face orice modificări la sistemul dvs., mai ales atunci când instalarea driverelor de dispozitiv .

Verificați driverele nesemnate în Windows XP

În Windows XP, punerea în aplicare a conducătorilor auto semnate nu este prezent, astfel că riscul de instalarea driverelor nesemnate, cu toate riscurile asociate este mult mai mare.

Un lucru care le puteți face în Windows XP este de a găsi driverele nesemnate în Windows XP și, dacă este posibil, înlocuiți-le cu drivere mai noi, semnate.

Microsoft a detaliat instrucțiuni privind modul de utilizare a Windows XP Instrumentul de verificare a semnaturii pentru a verifica fișierele de driver nesemnat. Aceasta descrie, de asemenea, problema comuna cu managementul putere în driverele nesemnate, astfel încât să puteți încerca pentru a actualiza sau înlocui driverele nesemnate de către conducătorii auto semnat, sau dezactivați driverele nesemnate, dacă acestea nu provoacă astfel de probleme.

Dezactivați nesemnate Avertismente pilotului

Nu este ceva ce vă recomandăm, ci ca un utilizator puteti dezactiva de fapt, avertismentele referitoare la driverele nesemnate în Windows XP. Faceți clic dreapta pe pictograma My Computer și selectați Properties din meniul pop-up. Acum, selectați fila Hardware, și faceți clic pe butonul de semnare Driver. Apoi, selectați opțiunea Ignoră și faceți clic pe OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Dacă utilizați Windows XP Professional, puteți modifica, de asemenea, politicile de securitate să facă același lucru.

Tastați "secpol.msc" la opțiunea Run din meniul Start și apăsați Enter. Apoi, căutați Local Policies -> Opțiuni de securitate. Acum găsi și schimba opțiunea "Devices: driver nesemnat comportament de instalare" la "Tăcere reuși". Acest lucru necesită o repornire a computerului.

Utilizați driverele nesemnate în Windows 7

Windows 7 nu vă va permite să instalați drivere nesemnate, de asemenea. Deși este bine de a proteja un sistem de operare de la instalarea driverelor potențial nesigure, în unele cazuri, acolo pur și simplu nu sunt drivere semnate disponibile, iar driverele nesemnate sunt singura modalitate de a face un lucru dispozitiv.
În Windows 7, puteți dezactiva semnare șofer din meniul Start (F8), dar care vor trebui să fie făcut în timpul fiecare boot.
Alte opțiuni de a utiliza editorul de politică de grup, care va lucra pentru Ultimate (și cred că, de asemenea, versiunile Pro):
- De a porni Group Policy Editor folosind comanda gpedit.msc în meniul de start.
- Selectați User Config -> Admin Templ. -> System -> de instalare
- Selectați IGNORE pe centru drop-down

Dacă opțiunea Group Policy Editor nu este disponibil, puteți folosi această metodă:
- Începe un prompt de comandă cu drepturi de administrator (click dreapta si selectati Run as Administrator)
- Tip Bcdedit.exe loadoptions -Set DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS și apăsați Enter
- Tip Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON și apăsați Enter

După aceasta, ar trebui să fie în măsură de a instala driverele nesemnate în Windows 7.

În cazul în care doriți să reveniți modificările, folosiți DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ca ultimă opțiune, în prima comandă și OFF în loc de ON în a doua comanda.

Dacă toate acestea nu funcționează pentru tine, puteți încerca semnarea driverul tine. Windows acceptă un mod de testare care permite semnat (dar nu a verificat digital) conducători auto care urmează să fie încărcate. Un utilitar numit driver Signature Enforcement Overrider pot fi folosite în acest scop.
Pentru a actualiza driverele în câțiva pași simpli, puteți utiliza un instrument de actualizare driver .

»« Reticulat

Intrarea Filed under: Device Drivers

3 Comentarii Adauga opinia ta

  • . 1 Social marcare | 04 mai 2010 la 08:41

    - Multumesc din nou pentru contribuția la KarmaLynx.com- acest lucru va ajuta cu siguranta pe cineva într-o zi. Mă bucur că a avut atât XP, și-informational

  • 2. Amit Kumar | 08 ianuarie 2013 la 12:57

    Buna ziua Sunt un ambalator aplicație de lucru pe Windows 7 Platform. Am primit acest driver nesemnat în timp ce instalarea aplicației numit "consola ClearOne Coverge", dar vreau să-l folosească ca a semnat conducător auto în așa fel încât să poată fi folosit în pachetul meu ca nesupravegheat, iar utilizatorul nu trebuie să interacționeze cu instalarea acestui nesemnate conducător auto. te rog da-mi soluție fezabilă pentru. Mulțumesc

  • . 3 Andy | 09 ianuarie 2013 la 04:39

    Amit Kumar - Singura cale știu că va lucra în toate cazurile este să semneze conducătorului auto. Deci, veți avea nevoie de un certificat de semnare cod pentru asta.

Lasă un comentariu

Necesar

Necesar, ascuns

CAPTCHA Image
Actualizează Image
*

Unele HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback acest post | Aboneaza-te la comentarii prin RSS Feed


Aboneaza-te la www.DeviceDriverFinder.com

Aboneaza-te la cele mai recente dispozitiv și conducător auto știri!

Review-

Utile Instrumente pilotului

Categorii

Posturi recente

Comentarii recente

Translator

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag