Drivers semnate și driverele nesemnate

19 februarie 2010

Când instalați un driver de dispozitiv în Windows, este posibil să fi văzut un avertisment că șoferul nu este semnat. În acest caz, aveți nevoie pentru a autoriza manual instalarea și utilizarea acestui driver de dispozitiv.

În Vista, de exemplu, veți vedea mesajul de mai jos indică faptul că Windows nu poate verifica editorul acestui software de driver.

Unsigned driver install message

Dar ceea ce este diferența dintre conducătorii auto semnate și nesemnate?

Un conducător auto a semnat este de fapt un driver semnat digital, ceea ce înseamnă că software-ul driver este asociat cu un certificat digital, care permite identificarea de editor a conducătorului auto. De asemenea, se asigură faptul că șoferul nu a fost modificat de altcineva, cum că ar fi corupt statutul semnat și să-l nesemnate.

Deci, folosind un driver semnat va asigura că Windows poate instala automat driverul și previne software rău intenționat să fie instalat împreună cu driverul. Având în vedere că șoferii opereze la un nivel foarte ridicat de securitate în sistemul de operare, este foarte important de a utiliza drivere sigure.

Windows Vista, Windows Server 2008 și Windows 7 în aplicare deja driverele nesemnate pentru a fi instalat cu ajutorul acces nivel de administrator, dar cum poți ști sigur că un driver nesemnat este sigur?

Ei bine, nu poți cu adevărat. Deci întotdeauna asigurați-vă că software-ul de securitate este de până la data și activă, și să facă o copie de rezervă sau de a crea un sistem de puncte de restaurare înainte de a face orice modificări la sistemul dvs., mai ales atunci când instalarea driverelor de dispozitiv .

Verificați driverele nesemnate în Windows XP

În Windows XP, aplicarea de drivere semnate nu este prezent, astfel că riscul de instalarea driverelor nesemnate cu toate riscurile asociate este mult mai mare.

Un lucru care le puteți face în Windows XP este de a găsi driverele nesemnate în Windows XP și, dacă este posibil, să le înlocuiască de către conducătorii auto noi, semnate.

Microsoft a detaliat instrucțiuni privind modul de utilizare a Windows XP Instrumentul de verificare Signature pentru a verifica fișierele de driver nesemnat. Aceasta descrie, de asemenea, frecvente probleme cu gestionarea energiei în driverele nesemnate, astfel încât să puteți încerca să actualizeze sau să înlocuiască driverele nesemnate de către conducătorii auto semnate, sau dezactivați driverele nesemnate, dacă acestea nu provoacă astfel de probleme.

Dezactivați nesemnate Avertismente pilotului

Nu este ceva recomandăm, ci ca un utilizator puteti dezactiva de fapt avertismente cu privire la driverele nesemnate în Windows XP. Faceți clic dreapta pe pictograma My Computer și selectați Properties din meniul pop-up. Acum selectați fila Hardware și faceți clic pe butonul Semnare driver. Apoi, selectați opțiunea Ignoră și faceți clic pe OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Dacă utilizați Windows XP Professional, puteți modifica, de asemenea, politicile de securitate să facă același lucru.

Tip "secpol.msc" la opțiunea Run din meniul Start și apăsați Enter. Apoi, căutați Local Policies -> Opțiuni de securitate. Acum, găsiți și schimbe opțiunea "Devices: driver nesemnat comportament instalare" la "Tăcut reuși". Acest lucru necesită o repornire a computerului.

Utilizați driverele nesemnate în Windows 7

Windows 7 nu va permite să instalați drivere nesemnate, de asemenea. Deși este bine de a proteja un sistem de operare de la instalarea driverelor potential nesigure, în unele cazuri, acolo, pur și simplu nu sunt drivere semnate disponibile, iar driverele nesemnate sunt singura modalitate de a face un lucru dispozitiv.
În Windows 7, puteți dezactiva semnarea driver din meniul Start (F8), dar care vor trebui să fie făcut în timpul fiecărei boot.
Alte opțiuni sunt pentru a utiliza editorul de politică de grup, care va lucra pentru Ultimate (și cred că, de asemenea, versiunile Pro):
- Începe Group Policy Editor folosind comanda gpedit.msc în meniul de start.
- Selectați User Config -> Admin Templ. -> System -> de instalare
- Selectați IGNORE în caseta derulantă

Dacă opțiunea Group Policy Editor nu este disponibil, puteți utiliza această metodă:
- Începe un prompt de comandă cu drepturi de administrator (click dreapta și selectați Executare ca administrator)
- Tipul Bcdedit.exe loadoptions -Set DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS și apăsați Enter
- Tipul Bcdedit.exe -Set TESTSIGNING ON și apăsați Enter

După aceasta, ar trebui să fie în măsură de a instala driverele nesemnate în Windows 7.

În cazul în care doriți să reveniți modificările, folosiți DENABLE_INTEGRITY_CHECKS ca ultima optiune in prima comandă și OFF in loc de ON în a doua comanda.

Dacă toate acestea nu funcționează pentru tine, puteți încerca semnarea driverul tine. Windows acceptă un mod de testare care permite semnat (dar nu verificate digital) conducătorii auto să fie încărcate. Un utilitar numit driver Signature Enforcement Overrider pot fi utilizate în acest scop.
Pentru a actualiza driverele în câțiva pași simpli, puteți utiliza un instrument de actualizare driver .

»« Reticulat

Entry Filed under: Device Drivers

3 Comentarii Adauga ta

  • 1. Social marcare | 04 mai 2010 la 08:41

    - Multumesc din nou pentru contribuția la KarmaLynx.com- acest lucru va ajuta cu siguranta cineva într-o zi. Mă bucur că a avut atât XP, și & informational

  • 2. Amit Kumar | 08 ianuarie 2013 la 12:57

    Buna ziua Sunt un ambalator aplicație de lucru pe Windows 7 platforma. Am primit acest driver nesemnat timpul instalării aplicației numit "consola ClearOne Coverge", dar vreau să-l folosească ca a semnat driver pentru a putea fi utilizat în pachetul meu ca nesupravegheat și utilizatorul nu trebuie să interacționeze cu instalarea acestui fără semn Driver. vă rog să-mi dai o soluție fezabilă pentru. Multumesc

  • 3. Andy | 09 ianuarie 2013 la 04:39

    Amit Kumar - Singura cale știu că va funcționa în toate cazurile este să semneze șoferului. Deci, veți avea nevoie de un certificat de semnare cod pentru asta.

Lasa un comentariu

Necesar

Necesar, ascuns

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Unele HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <acronym title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback acest post | Aboneaza-te la comentarii prin RSS Feed


Aboneaza-te la www.DeviceDriverFinder.com

Aboneaza-te la cele mai recente dispozitiv și conducător auto stiri!

Recenzii

Utile Instrumente driver

Categorii

Postări Recente

Comentarii recente

Translator

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag