Podpisani gonilniki in Nepodpisani Vozniki

19 februar 2010

Ko namestite gonilnik v operacijskem sistemu Windows, ste morda videli opozorilo, da je voznik ni podpisala. V tem primeru morate ročno dovoliti namestitev in uporabo te gonilnik.

V Vista, na primer, bi videli sporočilo, spodaj kaže, da Windows ne more preveriti založnika tega gonilnika programske opreme.

Unsigned driver install message

Toda kaj je razlika med podpisanih in nepodpisanih gonilnikov?

Podpisan voznik je v bistvu digitalno podpisan gonilnik, kar pomeni, da je programska oprema voznik povezan z digitalno potrdilo, ki omogoča identifikacijo založnik voznika. Prav tako zagotavlja, da je voznik nikoli ni bila spremenjena z nikomer drugim, kot da bi bila poškodovana podpisano stanje in da je nepodpisana.

Torej z uporabo podpisano voznik bo zagotovila, da lahko Windows samodejno namesti gonilnik in preprečuje zlonamerno programsko opremo, ki se namesti skupaj z gonilnikom. Glede na to, da vozniki delujejo na zelo visoko stopnjo zaščite v operacijski sistem, je zelo pomembno, da se uporabljajo varne voznikov.

Windows Vista, Windows Server 2008 in Windows 7 že uveljavljajo nepodpisane gonilnike, da se postavijo z uporabo skrbniški ravni dostopa, ampak kako lahko prepričani, da je nepodpisan voznik varno?

No, ne moreš zares. Torej, vedno poskrbite, da je vaša varnostna programska oprema posodobljena in aktiven, in narediti varnostno kopijo ali ustvarite obnovitveno točko sistema, še preden ga spremenite vaš sistem, še posebej pri namestitvi gonilnikov naprav .

Preverite, ali nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP

V operacijskem sistemu Windows XP, uveljavljanje podpisanih voznikov ni prisoten, zato je tveganje za nameščanje nepodpisane gonilnike z vseh povezanih tveganj, je veliko večja.

Ena stvar, ki jo lahko storite v operacijskem sistemu Windows XP, je, da bi našli nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP in, če je mogoče, jih zamenjajte z novejšimi, podpisane voznikov.

Microsoft je podrobna navodila o tem, kako uporabljati Windows XP overovitev podpisa orodje za preverjanje nepodpisane datoteke gonilnika. To opisuje tudi skupni problem z vodstvom elektrarne v nepodpisane gonilnike, tako da lahko poskusite posodobiti ali zamenjati nepodpisane gonilnike, ki so podpisale voznikov, ali onemogoči nepodpisane gonilnike, če povzročijo takšne težave.

Onemogoči nepodpisani Driver Opozorila

To ni nekaj, kar vam priporočamo, ampak kot uporabnik lahko dejansko onemogoči opozorila glede nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP. Z desno tipko miške kliknite ikono Moj računalnik in izberite Properties v pojavnem meniju. Sedaj izberite zavihek Strojna oprema in kliknite gumb Driver podpisa. Nato izberite Ignore možnost in kliknite OK.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Če uporabljate operacijski sistem Windows XP Professional, lahko spremenite tudi varnostne politike, da storijo enako.

Tip "secpol.msc" po izbiri Run v meniju Start in pritisnite Enter. Nato poiščite lokalno politiko -> Varnostne možnosti. Sedaj poiščite in izberite opcijo "Devices: Nepodpisani gonilnik vedenje namestitve" na "Tiho uspeh". To zahteva ponovni zagon računalnika.

Uporabite nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows 7

Windows 7 ne bo vam omogočajo namestitev nepodpisane gonilnike, kot dobro. Čeprav je dobro zaščititi operacijski sistem z namestitvijo potencialno nezanesljive voznikov, v nekaterih primerih preprosto ni podpisala vozniki na voljo, in nepodpisane gonilnike, so edini način, da bi delo naprave.
V sistemu Windows 7 lahko onemogočite podpis gonilnika iz menija Start (F8), ampak da bo treba storiti pri vsakem zagonu.
Druge možnosti so, da uporabite urejevalnik pravilnika skupine, ki bo delovala za Ultimate (in tudi verjamem, pro različice):
- Začetek urejevalnik pravilnika skupine ukazom gpedit.msc v meniju start.
- Izberite User Config -> Admin templ. -> System -> Namestitev gonilnikov
- Izberite Ignore v polje spustnega

Če možnost Policy Editor Group ni na voljo, lahko uporabite ta način:
- Začetek ukazni poziv z admin pravicami (desni klik in izberite Zaženi kot skrbnik)
- Vrsta Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS in pritisnite Enter
- Vrsta Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON in pritisnite tipko Enter

Po tem bi morali imeti možnost, da namestite nepodpisani gonilniki v Windows 7.

V primeru, da želite povrniti spremembe, uporabite DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kot zadnja možnost v prvi ukaz in OFF, namesto na drugega ukaza.

Če vse to ne deluje za vas, lahko poskusite podpisom voznika sami. Windows podpira testni način, ki omogoča podpisana (ne digitalno preverjeno) za voznike, ki se naložen. Pripomoček imenovan Driver Podpis Izvršba Overrider se lahko uporablja za ta namen.
Da posodobite vaš voznik v nekaj preprostih korakih, lahko uporabite orodje voznik modernizirati .

»Zamrežen«

Vstop Pila pod: Device Drivers

3 Komentarji Dodaj svojo lastno

  • . 1 Social Bookmarking | 4. maj 2010 ob 08:41

    - Še enkrat hvala za prispevek KarmaLynx.com- to bo zagotovo pomagalo nekoga, ki bo nekega dne. Vesel sem, da je imela oba XP in in informacij

  • 2. Amit Kumar | 8. januar 2013 ob 12:57

    Pozdravljeni, jaz sem aplikacija pakiranja, ki delajo na Windows 7 platformi. Dobil sem nepodpisan gonilnik pri namestitvi aplikacije imenovan kot "ClearOne Coverge konzolo", ampak hočem, da jo uporabite kot podpisanega voznika, tako da bi bilo mogoče uporabiti v mojem paketu brez nadzora in uporabniku ne bi bilo treba sodelovati z namestitvijo tega predznaka voznik. prosim dajte mi izvedljivo rešitev. Hvala

  • . 3 Andy | 9 januar 2013 ob 04:39

    Amit Kumar - edini način, da vem, da bo deloval v vseh primerih je za podpis voznika. Tako da boste morali certifikat za podpisovanje kode za to.

Pustite komentar

Potrebna

Potrebno, skrito

CAPTCHA Image
Osveži Image
*

Nekatere HTML dovoljeno:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title acronym = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo | Naročite se na komentarje preko RSS


Naročite se na www.DeviceDriverFinder.com

Naročite se na najnovejše naprave in voznika novice!

Komentarji

Koristne Tools Driver

Kategorije

Zadnje objave

Zadnji komentarji

Prevajalec

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag