Podpisane Vozniki in Nepodpisani Vozniki

19. februar 2010

Ko namestite gonilnik naprave v operacijskem sistemu Windows, ste morda videli opozorilo, da se voznik ni podpisan. V tem primeru morate ročno dovoliti namestitev in uporabo te gonilnik.

V Vista, na primer, bi videli sporočilo spodaj kaže, da Windows ne more preveriti založnika tega gonilnika programske opreme.

Unsigned driver install message

Toda kaj je razlika med podpisanih in nepodpisanih gonilnikov?

Podpisan voznik je v bistvu digitalno podpisan gonilnik, kar pomeni, da je programska oprema gonilnika povezan z digitalno potrdilo, ki omogoča identifikacijo izdajatelja voznika. Prav tako zagotavlja, da je voznik nikoli ni bil spremenjen z nikomer drugim, kot da bi bila poškodovana podpisan stanje in da je nepodpisana.

Tako da z uporabo podpisano voznik bo zagotovila, da lahko Windows samodejno namesti gonilnik in preprečuje zlonamerne programske opreme, ki se namesti skupaj z voznikom. Glede na to, da vozniki delujejo na zelo visoki ravni varnosti v operacijskem sistemu, je zelo pomembno, da uporabljate varne voznike.

Windows Vista, Windows Server 2008 in Windows 7 že uveljavljajo nepodpisane gonilnike, da se postavijo z uporabo skrbniški ravni dostopa, ampak kako lahko prepričani, da je nepodpisan voznik varno?

No, ne moreš zares. Torej, vedno poskrbite, da je vaša varnostna programska oprema posodobljena in aktiven, in narediti varnostno kopijo ali ustvarite obnovitveno točko sistema, preden bi kakršne koli spremembe v vaš sistem, še posebej pri namestitvi gonilnikov naprav .

Preverite, nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP

V operacijskem sistemu Windows XP, uveljavljanje podpisanih voznikov ni prisoten, zato je tveganje za nameščanje nepodpisane gonilnike z vseh povezanih tveganj, je veliko večja.

Ena stvar, ki jo lahko storite v operacijskem sistemu Windows XP je, da bi našli nepodpisane gonilnike v Windows XP in, če je mogoče, jih nadomestiti z novejšimi, podpisanimi voznikov.

Microsoft je podrobno opisano, kako uporabljati Windows XP overovitev podpisa orodje za preverjanje nepodpisane datoteke gonilnika. To opisuje tudi skupen problem z upravljanjem moči v nepodpisanih gonilnikov, tako da lahko poskusite posodobiti ali zamenjati nepodpisane gonilnike, ki so podpisale vozniki ali onemogočite nepodpisane gonilnike, če ne povzroča takšne težave.

Onemogoči nepodpisana Driver Opozorila

To ni nekaj, priporočamo, ampak kot uporabnik lahko dejansko onemogoči opozorila glede nepodpisanih gonilnikov v Windows XP. Z desno tipko miške kliknite ikono Moj računalnik in izberite Lastnosti iz menija. Sedaj izberite zavihek Strojna oprema in kliknite gumb Driver podpisa. Nato izberite Ignore možnost in kliknite V redu.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Če uporabljate operacijski sistem Windows XP Professional, lahko spremenite tudi varnostne politike, da storijo enako.

Tip "secpol.msc" po izbiri Run v meniju Start in pritisnite Enter. Nato poiščite lokalno politiko -> Varnostne možnosti. Sedaj najti in spremeniti ukaz "Devices: nepodpisane gonilnika vedenje namestitev" na "Tiho uspeh". To zahteva ponovni zagon računalnika.

Uporabite nepodpisane gonilnike v Windows 7

Windows 7 ne bo vam omogočajo, da namestitev nepodpisane gonilnike, kot dobro. Čeprav je dobro zaščititi operacijski sistem nameščanja potencialno nezanesljivih gonilnike, v nekaterih primerih preprosto ni podpisala vozniki na voljo, in nepodpisane gonilnike, so edini način, da bi delo naprave.
V sistemu Windows 7 lahko onemogočite podpis gonilnika iz menija Start (F8), ampak da bo treba opraviti v vsakem prtljažniku.
Druge možnosti so za uporabo urejevalnik pravilnika skupine, ki bo delovala za Ultimate (in tudi verjamem PRO različice):
- Začetek urejevalnik pravilnika skupine ukazom Gpedit.msc na meniju start.
- Izberite User Config -> Admin Templ. -> System -> Namestitev gonilnikov
- Izberite Ignore v polje spustnega

Če možnost urejevalnika skupina ni na voljo, lahko uporabite to metodo:
- Začetek ukazni poziv z admin pravicami (desno kliknite in izberite Zaženi kot skrbnik)
- Vrsta Bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS in pritisnite Enter
- Vrsta Bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON in pritisnite tipko Enter

Po tem bi morali imeti možnost, da namestite nepodpisane gonilnike v Windows 7.

V primeru, da želite povrniti spremembe, uporabite DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kot zadnja možnost v prvi ukaz in OFF, namesto na drugega ukaza.

Če vse to ne deluje za vas, lahko poskusite podpisom voznika sami. Windows podpira testni način, ki omogoča podpisale (vendar ne digitalno preverjeno) za voznike, ki se naložen. Pripomoček imenovan Driver Podpis Izvršitev Overrider se lahko uporablja za ta namen.
Posodobiti gonilnike v nekaj preprostih korakih, lahko uporabite orodje voznik modernizirati .

»Zamrežen«

Vstop Pila pod: Device Drivers

3 Komentarji Dodaj svojo lastno

  • . 1 Social Bookmarking | 4. maj 2010 ob 08:41

    - Še enkrat hvala za prispevek k KarmaLynx.com- to bo zagotovo pomagalo nekoga nekoč. Vesel sem, da je imela tako XP in & informacij

  • 2. Amit Kumar | 8. januar 2013 ob 12:57

    Pozdravljeni, jaz sem aplikacija pakiranja, ki delajo na Windows 7 platformi. Imam to nepodpisan gonilnik pri namestitvi aplikacijo z imenom kot "ClearOne Coverge konzolo", ampak hočem, da jo uporabite kot podpisano voznika, tako da bi bilo mogoče uporabiti v mojem paketu brez nadzora in uporabniku ne bi bilo treba sodelovati z namestitvijo tega nepodpisane voznik. prosim dajte mi izvedljivo rešitev. Hvala

  • . 3 Andy | 9. januar, 2013 ob 04:39

    Amit Kumar - edini način, da vem, da bo deloval v vseh primerih je za podpis voznika. Torej boste morali certifikat za podpisovanje kode za to.

Pustite komentar

Zahtevana

Zahteva, skrito

CAPTCHA Image
Osveži sliko
*

Nekateri HTML dovoljeno:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <title acronym = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo | Naročite se na komentarje preko RSS


Naročite se na www.DeviceDriverFinder.com

Naročite se na najnovejše naprave in voznika novice!

Komentarji

Uporabne Tools Driver

Kategorije

Zadnje objave

Zadnji komentarji

Prevajalec

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag