Podpisane Vozniki in Nepodpisani gonilniki

19 februar 2010

Ko namestite gonilnik v operacijskem sistemu Windows, ste morda videli opozorilo, da je voznik ni podpisala. V tem primeru morate ročno dovoliti namestitev in uporabo tega gonilnika naprave.

V Vista, na primer, bi se prikaže sporočilo spodaj kaže, da Windows ne more preveriti založnika tega gonilnika programske opreme.

Unsigned driver install message

Toda kaj je razlika med podpisanih in nepodpisanih gonilnikov?

Podpisan voznik je v bistvu digitalno podpisana voznik, kar pomeni, da je programska oprema voznik povezan z digitalno potrdilo, ki omogoča identifikacijo založnik voznika. Prav tako zagotavlja, da je voznik nikoli ni bil spremenjen z nikomer drugim, kot da bi bila poškodovana podpisan stanje in da je nepodpisana.

Tako da z uporabo podpisano voznik bo zagotovila, da lahko Windows samodejno namestil gonilnik in preprečuje zlonamerno programsko opremo, ki se namesti skupaj z voznikom. Glede na to, da se voznikom, ki delujejo na zelo visoki ravni varnosti v operacijskem sistemu, je zelo pomembno, da se uporabljajo varne voznike.

Windows Vista, Windows Server 2008 in Windows 7 že uveljavljajo nepodpisane gonilnike, ki se namestijo s pomočjo administratorski dostop, ampak kako lahko prepričani, da je nepodpisan voznik varno?

No, ne moreš zares. Torej, vedno poskrbite, da je vaše varnostne programske opreme do datuma in aktivni, in narediti varnostno kopijo ali ustvarite obnovitvene točke sistema, preden bi kakršne koli spremembe v vaš sistem, še posebej pri namestitvi gonilnikov .

Preverite, ali nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP

V operacijskem sistemu Windows XP, uveljavljanje podpisanih voznikov ni prisoten, zato je tveganje za nameščanje nepodpisane gonilnike z vseh povezanih tveganj, je veliko večja.

Ena stvar, ki jo lahko storite v operacijskem sistemu Windows XP je najti nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP in, če je mogoče, jih zamenjajte z novejšimi, podpisane voznikov.

Microsoft je podrobna navodila o tem, kako uporabljati Windows XP overovitev podpisa orodje za preverjanje nepodpisane datoteke gonilnika. To opisuje tudi pogosta težava z upravljanjem moči v nepodpisane gonilnike, tako da lahko poskusite posodobiti ali zamenjati nepodpisane gonilnike, ki so jo podpisali voznikov, ali onemogoči nepodpisane gonilnike, če ne povzročajo takšne težave.

Onemogoči Nepodpisani Driver Opozorila

To ni nekaj, priporočamo, ampak kot uporabnik lahko dejansko onemogočiti opozorila o nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows XP. Z desno tipko miške kliknite ikono Moj računalnik in izberite Lastnosti v pojavnem meniju. Sedaj izberite zavihek Strojna oprema in kliknite gumb Driver podpisa. Nato izberite Ignore možnost in kliknite V redu.

Ignore unsigned drivers in Windows XP

Če uporabljate operacijski sistem Windows XP Professional, lahko tudi spremenite varnostne politike, da storijo enako.

Tip "secpol.msc" po izbiri Run v meniju in pritisnite Start Enter. Nato poiščite lokalno politiko -> Možnosti varnost. Sedaj najti in spremenite možnost "Devices: nepodpisane voznik vedenje instalacija" na "Tiho uspeti". To zahteva ponovni zagon računalnika.

Uporabite nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows 7

Windows 7 ne bo vam omogočajo, da namestite nepodpisane gonilnike, kot dobro. Čeprav je dobro zaščititi operacijski sistem nameščanja potencialno nezanesljive voznikov, v nekaterih primerih pa preprosto niso podpisali voljo gonilniki in nepodpisani gonilniki so edini način, da bi delo naprave.
V sistemu Windows 7 lahko onemogočite podpis gonilnika iz menija Start (F8), ampak da bo treba storiti v vsakem prtljažniku.
Druge možnosti so za uporabo urejevalnik pravilnika skupine, ki bo v končni fazi (in tudi verjamem, da bo Pro različice):
- Začetek urejevalnik pravilnika skupine ukazom gpedit.msc v meniju start.
- Izberite User Config -> Admin Templ. -> System -> Namestitev gonilnikov
- Izberite Ignore v polju spustnega

Če možnost Policy Editor skupina ni na voljo, lahko uporabite to metodo:
- Začetek ukazno vrstico z admin pravicami (desno kliknite in izberite Zaženi kot skrbnik)
- Vrsta Bcdedit.exe-set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS in pritisnite tipko Enter
- Tip-Bcdedit.exe nastavite TESTSIGNING ON in pritisnite tipko Enter

Po tem bi morali biti sposobni namestiti nepodpisane gonilnike v operacijskem sistemu Windows 7.

V primeru, da želite povrniti spremembe, uporabite DENABLE_INTEGRITY_CHECKS kot zadnja možnost v prvi ukaz in OFF namesto na drugega ukaza.

Če vse to ne dela za vas, lahko poskusite prijaviti vozniku sami. Windows podpira testni način, ki omogoča podpisana (ne pa tudi v digitalni preverjeno) voznike, ki jih je treba naložiti. Pripomoček, imenovan Driver Podpis Izvršba Overrider se lahko uporabijo za ta namen.
Posodobiti gonilnike v nekaj preprostih korakih, lahko uporabite orodje za posodobitev gonilnikov .

»Zamreženega«

Vstop Pila pod: Device Drivers

3 Komentarji Dodaj svoje

  • . 1. Social Bookmarking | 4. maj 2010 ob 08:41

    - Še enkrat hvala za prispevek k KarmaLynx.com-to bo zagotovo pomagalo nekoga, ki nekega dne. Vesel sem, da je imela tako XP in in informacij

  • . 2 Amit Kumar | 8. januar 2013 ob 12:57

    Pozdravljeni, jaz sem aplikacija pakiranja, ki delajo na Windows 7 platformi. Dobil sem nepodpisan gonilnik, medtem ko namestitev aplikacije imenovan kot "ClearOne Coverge konzolo", ampak hočem, da jo uporabite kot podpisanega voznika, tako da bi bilo mogoče uporabiti v svojem paketu brez nadzora in uporabniku ne bi smeli imeti za interakcijo z namestitvijo tega nepodpisane voznik. prosim dajte mi izvedljivo rešitev. Hvala

  • 3. Andy | 9 januar 2013 ob 04:39

    @ Amit Kumar - Edini način, vem, da bo deloval v vseh primerih je za podpis voznika. Tako da boste morali certifikat za podpisovanje koda za to.

Pustite komentar

Zahtevana

Zahteva, skrito

CAPTCHA Image
Osvežite sliko
*

Nekateri dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback to objavo | Naročite se na komentarje preko RSS Feed


Naročite se na www.DeviceDriverFinder.com

Naročite se na naše najnovejše naprave in voznika novice!

Komentarji

Koristne Orodja za voznika

Kategorije

Nova sporočila

Zadnji komentarji

Prevajalec

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag