Hur Återställa en drivrutin i Windows

4 dec 2009

Regelbundet kontrollera om dator drivrutinsuppdateringar är en god praxis. Det kommer att hålla din hårdvara körs med maximal prestanda, se till att all funktionalitet hårdvara är aktiverat, och det kan bidra till att förebygga enhetsrelaterade fel, som är kända för att ofta orsaka blå skärm fel!

Men naturligtvis en drivrutinsuppdatering kan ibland också orsaka problem i ditt system. En konflikt med annan maskinvara kan vara resultatet, eller att enheten plötsligt kan inte användas i vissa program längre. Beta förare kan ha denna effekt, eftersom de måste testas mer.

Återgå till den föregående Driver

Lyckligtvis Windows erbjuder möjligheten att återställa den tidigare versionen av en drivrutin i de flesta fall. Windows XP, Vista och Windows 7 har alla de funktioner som en förare backup tas varje gång en ny drivrutin installeras, så det är möjligt att återställa den drivrutinen från säkerhetskopian. Detta kallas ett kast tillbaka i Windows.

För att göra en drivrutin rulla tillbaka, öppna Enhetshanteraren i Windows. Du kan komma åt den i Kontrollpanelen, eller skriva det i sökfältet i Start-menyn för "enhetshanteraren" och klicka på den resulterande programmet.

I enhetshanteraren, måste du högerklicka på den enhet som du vill återställa den tidigare drivrutinsversion. I popup-menyn, välj Egenskaper.

Windows Vista device manager

Då visas fönstret Egenskaper för den valda maskinvaruenhet. I enhetsegenskapsfönstret väljer du fliken Drivrutin. Nu kommer du att se detaljer förare och ett antal knappar med drivrutinsfunktioner.

Vista driver properties

Nästa steg är att klicka på knappen Återställ tidigare drivrutin. Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande, där du måste klicka på knappen Ja.

Några anteckningar om detta förfarande:

  • Se till att du är inloggad som en användare med administratörsbehörighet.
  • Du kan bara rulla tillbaka till en tidigare version av en drivrutin.
  • Föraren rulla tillbaka funktionen är inte tillgänglig för skrivardrivrutiner . I så fall måste du ladda ner den äldre versionen av skrivardrivrutinen och installera om drivrutinen.

»Förnätad«

Entry Filed under: drivrutiner

Lämna en kommentar

Krävs

Krävs, gömd

CAPTCHA Image
Uppdatera bild
*

Vissa HTML tillåten:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote <kodifiera> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <starkt>

Trackback this post | Prenumerera på kommentarer via RSS Feed


Prenumerera på www.DeviceDriverFinder.com

Prenumerera på den senaste enheten och förar nyheter!

Omdöme

Användbara Driver Verktyg

Kategorier

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Translator

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag