Πώς να κυλήσει πίσω ένα πρόγραμμα οδήγησης στα Windows

4 του Δεκέμβρη 2009

Ελέγχοντας τακτικά για τον υπολογιστή ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης είναι μια καλή πρακτική. Θα κρατήσει το υλικό σας να λειτουργεί σε μέγιστη απόδοση, βεβαιωθείτε ότι όλες οι λειτουργίες υλικού είναι ενεργοποιημένη και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσκευής που σχετίζονται με σφάλματα, τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν συχνά τα λάθη μπλε οθόνη!

Αλλά φυσικά κάποια ενημέρωση οδηγού μπορεί να προκαλέσει περιστασιακά επίσης ένα πρόβλημα στο σύστημά σας. Μια σύγκρουση με μια άλλη συσκευή υλικού μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ή η συσκευή ξαφνικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα προγράμματα πια. Beta οδηγοί μπορούν να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι πρέπει να δοκιμαστεί περισσότερο.

Επαναφορά Επιστροφή στην Προηγούμενη Driver

Ευτυχώς τα Windows προσφέρει τη δυνατότητα να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης της συσκευής, στις περισσότερες περιπτώσεις. Windows XP, Vista και Windows 7 έχουν όλες τις λειτουργίες που ένα αντίγραφο ασφαλείας του οδηγού λαμβάνεται κάθε φορά που εγκαθίσταται ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να αποκατασταθεί αυτό το πρόγραμμα οδήγησης από το αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό ονομάζεται roll πίσω στα Windows.

Για να κάνετε μια ζαριά οδηγού πίσω, να ανοίξει το Device Manager των Windows. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου, ή πληκτρολογήστε τον στο πεδίο αναζήτησης του μενού Έναρξη για "Διαχείριση συσκευών" και κάντε κλικ στο πρόγραμμα που προκύπτουν.

Από τη διαχείριση συσκευών, θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στη συσκευή για την οποία θέλετε να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Στο αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Ιδιότητες.

Windows Vista device manager

Αυτό θα φέρει επάνω το παράθυρο Ιδιότητες για την επιλεγμένη συσκευή υλικού. Στο παράθυρο ιδιοτήτων της συσκευής, επιλέξτε την καρτέλα Driver. Τώρα θα δείτε τα στοιχεία του οδηγού και μια σειρά από κουμπιά με λειτουργίες οδήγησης.

Vista driver properties

Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Roll Back Driver. Θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ναι.

Μερικές σημειώσεις σχετικά με τη διαδικασία:

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή.
  • Μπορείτε μόνο να επαναφέρετε μια προηγούμενη έκδοση του οδηγού.
  • Το πίσω χαρακτηριστικό roll οδηγού δεν είναι διαθέσιμη για τα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή . Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κατεβάσετε την παλαιότερη έκδοση του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή και να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης.

»Διασταυρωμένες«

Έναρξη Filed under: Οδηγοί Συσκευών

Αφήστε ένα σχόλιο

Απαραίτητα

Απαραίτητα, κρυμμένο

CAPTCHA Image
Ανανέωση εικόνας
*

Μερικοί επιτρεπόμενη HTML είναι:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em > <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback αυτή τη θέση | Εγγραφείτε στα σχόλια μέσω RSS Feed


Εγγραφή σε www.DeviceDriverFinder.com

Εγγραφείτε στην τελευταία συσκευή του οδηγού και νέα!

Κριτικές

Χρήσιμα εργαλεία Driver

Κατηγορίες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια

Μεταφραστής

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag