Πώς να κυλήσει πίσω ένα πρόγραμμα οδήγησης των Windows

4 του Δεκέμβρη 2009

Ελέγχοντας τακτικά για τον υπολογιστή ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης είναι μια καλή πρακτική. Θα κρατήσει το υλικό σας να λειτουργεί στη μέγιστη απόδοση, βεβαιωθείτε ότι όλες οι λειτουργίες του υλικού είναι ενεργοποιημένη και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη συσκευή που σχετίζονται με σφάλματα, τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν συχνά μπλε οθόνη λάθη!

Αλλά φυσικά μια ενημερωμένη έκδοση του οδηγού μπορεί να προκαλέσει περιστασιακά επίσης ένα πρόβλημα στο σύστημά σας. Μια σύγκρουση με μια άλλη συσκευή υλικού μπορεί να είναι το αποτέλεσμα, ή η συσκευή ξαφνικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα προγράμματα πια. Beta οδηγοί μπορούν να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι θα πρέπει να δοκιμαστεί περισσότερο.

Επαναφορά Επιστροφή στην Προηγούμενη οδήγησης

Ευτυχώς τα Windows προσφέρει τη δυνατότητα να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση κάποιου οδηγού της συσκευής, στις περισσότερες περιπτώσεις. Windows XP, Vista και Windows 7, όλα έχουν τη λειτουργικότητα που ένα αντίγραφο ασφαλείας του οδηγού λαμβάνεται κάθε φορά που εγκαθίσταται ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να αποκατασταθεί αυτό το πρόγραμμα οδήγησης από το αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό ονομάζεται ρολό πίσω στα Windows.

Για να κάνετε μια ζαριά του οδηγού πίσω, να ανοίξει το Device Manager των Windows. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου, ή πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης του μενού Έναρξη για "Διαχείριση Συσκευών" και κάντε κλικ στο πρόγραμμα που προκύπτουν.

Στη διαχείριση συσκευών, θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στη συσκευή για την οποία θέλετε να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Στο αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Ιδιότητες.

Windows Vista device manager

Αυτό θα φέρει το παράθυρο Ιδιότητες για την επιλεγμένη συσκευή υλικού. Στο παράθυρο ιδιοτήτων της συσκευής, επιλέξτε την καρτέλα Driver. Τώρα θα δείτε τα στοιχεία του οδηγού και μια σειρά από κουμπιά με λειτουργίες του προγράμματος οδήγησης.

Vista driver properties

Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Roll Back Driver. Θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ναι.

Μερικές σημειώσεις για αυτή τη διαδικασία:

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή.
  • Μπορείτε μόνο να επαναφέρετε μια προηγούμενη έκδοση του οδηγού.
  • Το ρολό πίσω χαρακτηριστικό του οδηγού δεν είναι διαθέσιμη για τους οδηγούς εκτυπωτή . Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κατεβάσετε την παλαιότερη έκδοση του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή και εγκαταστήστε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης.

»Διασταυρωμένες«

Έναρξη Filed under: Οδηγοί Συσκευών

Αφήστε ένα σχόλιο

Απαραίτητα

Υποχρεωτικά, κρυμμένο

CAPTCHA Image
Ανανέωση της εικόνας
*

Κάποια HTML επιτρέπεται:
<a href="" title=""> <abbr title = ""> <τίτλος αρκτικόλεξο = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del datetime = ""> <em > <i> <q cite = ""> <απεργία> <strong>

Trackback αυτή τη θέση | Εγγραφείτε στα σχόλια μέσω RSS Feed


Εγγραφή σε www.DeviceDriverFinder.com

Εγγραφείτε στην τελευταία συσκευή & οδηγός ειδήσεις!

Κριτικές

Χρήσιμα εργαλεία Driver

Κατηγορίες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρόσφατα σχόλια

Μεταφραστής

English flagItalian flagPortuguese flagGerman flagFrench flagSpanish flagGreek flag
Dutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagPolish flag
Romanian flagSwedish flagNorwegian flagSlovenian flagUkrainian flagTurkish flagHungarian flag